Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CSM Constanța, campioana României la categoria Under-20

ro

20 May, 2023 18:48 1687 Marime text


Echipa de rugby Under-20 a CSM Constanța a încheiat neînvinsă ediția 2022/2023 a Campionatului Național, victoria din finala de astăzi aducându-i titlul de campioană națională!

Pe stadionul Arcul de Triumf din București, formația de pe litoral a întâlnit CNAV-Dinamo București de care a dispus cu 32-20 (8-10).

Punctele învingătorilor au fost realizate de Ionuț Sava - 3 lovituri de pedeapsă și două eseuri, Marian Muntianu – 2 lovituri de pedeapsă și o transformare și Marian Bodorin – un eseu.

Jucătorul meciului a fost desemnat constănțeanul Ionuț Sava, autor a 19 puncte pentru campioni.

Formația constănțeană antrenată de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir a încheiat în forță, un campionat pe care l-a dominat, de la început până la final. CSM Constanța a avut o repriză secundă excelentă, în care și-a dominat adversarul la toate capitolele și s-a impus meritat, fiind neînvinsă în această ediție de campionat.Rugbyștii constănțeni au fost susținuți în Capitală de o numeroasă galerie formată din părinți și alți suporteri, care i-au aplaudat îndelung. După meci, la festivitatea de premiere, staff-ul și componenții echipei constănțene au primit tricourile de campioni și medaliile pentru acest sezon de excepție. Hai Constanța ! Team is everything!, este mesajul CSM Constanța.

 
Antrenor principal – Radu Nicolae Mocanu, antrenor secund – Claudiu Trandafir, kinetoterapeut – Gheorghe Fotu, psiholog sportiv – Mioara Șincan, expert sportiv – Constantin Gheară.

Sursa foto: CSM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii