Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CS Năvodari, premiată. Vicecampionii din DNS au primit Cupa și medaliile (GALERIE FOTO)

ro

10 Dec, 2021 00:00 2636 Marime text
 

 
  • Festivitatea s-a desfășurat în Sala Sporturilor din Năvodari, participând și oficialități locale, dar și din partea Federației Române de Rugby.
 
Rugbyștii de la CS Năvodari, vicecampioana Diviziei Naționale de seniori, și-au primit cupa și medaliile cuvenite acestei performanțe, cu ocazia unei festivități de premiere a echipei, care s-a desfășurat în Sala Sporturilor din Năvodari.
 
Pe lângă componenții și antrenorii echipei, la eveniment au participat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, city managerul Liliana Mară, deputatul Ileana Cristina Dumitrache, consilierul local Rafael Nichita, directorul CS Năvodari, Constantin Dinicu, și directorul de dezvoltare regională din cadrul Federației Române de Rugby, Costi Gheară. „Rugbyștii antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au primit cupa și medaliile de vicecampioni, după un sezon greu, dificil, dar în care și-au demonstrat valoarea“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari, care găzduiește și o declarație a lui Cristian Husea: „Am încheiat un sezon greu, cu multe probleme, dar sperăm să fie mai bine în sezonul viitor. Campionatul care urmează ne dorim să fie al nostru și să readucem titlul de campioni la Năvodari”.
 
CS Năvodari se pregătește pentru ultimul eveniment sportiv al anului la Năvodari, Cupa Sărbătorilor de Iarnă, în care vor fi meciuri demonstrative de handbal, baschet, volei, rugby, box și kempo, iar Moș Crăciun va oferi cadouri micilor sportivi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)

 
Citește și:
 
Rugby
CS Năvodari a învins RC Gura Humorului şi-şi păstrează titlul de vicecampioană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii