Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CS Năvodari, meci cu CSM Galați. Cum se poate clasa echipa de pe litoral pe locul trei?

ro

03 Jun, 2022 00:00 1624 Marime text

 
  • În clasament, CS Năvodari (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) se află pe locul patru, cu 13 puncte, având trei victorii și două eșecuri în cinci confruntări.
 
Echipa de rugby CS Năvodari susține sâmbătă, 4 iunie, meciul din etapa a șaptea a Ligii Naționale, seria B, întâlnind în deplasare CSM Galați.
 
Partida, care este ultima din sezonul regular, începe la ora 11.00. În clasament, CS Năvodari (antrejnori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) se află pe locul patru, cu 13 puncte, având trei victorii și două eșecuri în cinci confruntri, în timp ce echipa gălățeană este a șasea în ierarhie, cu șase puncte (o victorie și patru înfrângeri). În etapa precedentă, CS Năvodari a câștigat cu 40-22 meciul de pe teren propriu cu RC Bârlad, iar CSM Galați a cedat cu 12-97 în fieful lui Dinamo București. Formația năvodăreană pleacă spre Galați în după-amiaza zilei de vineri, 3 iunie, după antrenamentul programat la ora 15.00.  
 
„Pentru a termina pe locul al treilea, trebuie să câștigăm sau să facem egal la Galați ori să piardă Grivița la peste 63 de puncte cu Dinamo. Urmează să se decidă datele, când vom susține meciurile din faza play-out a Ligii Naționale de Rugby”, a declarat Cristian Husea, potrivit site-ului oficial al clubului. În acest moment, clasamentul arată astfel: 1. CSA Steaua - 12p, 2. Dinamo - 17p, 3. RC Grivița - UNEFS București - 13p, 4. CS Năvodari - 13p, 5. Poli Iași - 11p, 6. CSM Galați - 5p, 7. RC Bârlad - 1p.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): CS Năvodari

 
Citește și:
 
Rugby
CS Năvodari, a treia victorie în Liga Națională
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii