Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţi ai SSC Farul şi ai DJST Constanţa, în mijlocul copiilor care participă la „Şcoala de vară“ (galerie foto)

ro

05 Jul, 2018 00:00 2258 Marime text
În cadrul proiectului naţional „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate“, lansat de Ministerul Tineretului şi Sportului, reprezentanţii echipei de fotbal SSC Farul Constanţa au participat, împreună cu cei de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, la un turneu demonstrativ de fotbal alături de copii, la Constanţa, la „Şcoala de vară“ organizată de Fundaţia Giovanni Bosco.
 
Alături de antrenorii Ion Barbu şi Gică Mina, fotbaliştii au dialogat cu copiii, prezenţi în număr impresionant de mare, cărora le-au şi prezentat activitatea formaţiei înfiinţate de suporteri şi le-au dat autografe. „A fost o acţiune extrem de benefică. Copiii trebuie să facă sport şi să aibă modele. Mulţumim atât antrenorilor şi jucătorilor prezenţi la această acţiune, cât şi gazdelor noastre“, a declarat Alexandru Negraru, de la DJST Constanţa.

Ieri, SSC Farul ar fi trebuit să meargă în cantonament la Câmpina, dar plecarea a fost amânată, până când se va clarifica situația privitoare la bugetul echipei. Ieri dimineață, 14 jucători  (Iani, Botea, C. Matei, Carabela, Şicu, Vl. Suciu, Cârstocea, Tudorică, M. Manole, Călinţaru, R. Stănescu, Al. Grigoraş, Cl. Dragu, C. Zamfir) au participat la vizita medicală, iar în perioada următoare antrenamentele se vor derula la Constanța.   
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii