Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Remiză între Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti

ro

26 Jun, 2021 12:54 4332 Marime text
  • Scorul a fost deschis de Rapid, în minutul 6.
 
Echipa de fotbal Farul Constanţa a disputat astăzi al doilea meci amical din cadrul cantonamentului pe care-l efectuează la Poiana Braşov.  
 
Formaţia de pe litoral a întâlnit, pe stadionul „Tineretului“ din Braşov, Rapid Bucureşti, nou promovată în Liga 1.

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Scorul a fost deschis de Rapid, în minutul 6, prin Antonio Sefer, în timp ce Farul a punctat în minutul 62, când Carlo Casap a transformat un penalty scos de Aurelian Chiţu. 

O partidă în care Farul a rulat din nou aproape toți jucătorii aflați în cantonamentul de la Poiana Brașov, dar chiar și așa a rezultat o partidă spectaculoasă, cu ocazii la ambele porți. În min. 50, în urma unui corner, Virgil Ghiță a trimis mingea cu capul în bara porții adverse, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Echipa constănţeană (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a evoluat cu: Tordai (30 Mușat, 46 Aioani, 60 Dur-Bozoancă) -  Georgescu (46 Dussaut), Dănuleasa (46 Larie), Dobrosavlevici (46 Ghiță), Lazăr (46 Buta) - Artean, Mladen (46 Grameni, 65 Popescu), Josemi (46 Casap, 75 Radaslavescu) - Mihalcea (30 Malama, 60 Chițu), Andronache (46 Ely), Bodișteanu (30 Sali, 60 Pitu).

„Marinarii“ vor susţine următoarele două amicale miercuri, 30 iunie, astfel: de la ora 11.00 - contra unei alte nou promovate în primul eşalon, CS Mioveni; de la ora 18.00 - contra Chindiei Târgovişte (Liga 1).

UPDATE:

Bradley de Nooijer a ajuns în cantonamentul Farului de la Poiana Braşov. Fundașul stânga a revenit la echpa constănţeană după împrumutul în Ucraina.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meciul Farul - Rapid. Sursa foto: Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii