Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rapid - Farul Constanța, în Superligă Hagi - „În Giulești e foarte greu să câștigi, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

ro

31 Mar, 2023 12:07 5217 Marime text
  • Pauza din Superligă, în urma meciurilor echipei naționale, s-a încheiat, iar în acest weekend revin partidele din play-off și play-out, cu etapa a doua.
 
Vineri, de la ora 21.00, a fost programat meciul din play-out FCU 1948 Craiova - Petrolul Ploiești, aceasta fiind singura întâlnire a zilei. Sâmbătă, 1 aprilie, se dispută trei confruntări, una în play-off, două în play-out. În play-off, a cincea clasată, Rapid București (cu 27 de puncte), întâlnește, pe teren propriu, de la ora 21.45, Farul Constanța (prima în ierarhie, cu 35 de puncte).
 
În etapa precedentă, Farul a învins pe teren propriu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (scor 2-1), continuându-și parcursul de regularitate din campionat, în timp ce Rapidul a remizat, 2-2, în deplasare cu CFR Cluj, campioana en-titre a României, într-o partidă în care giuleștenii au fost aproape de victorie, ratând mai multe ocazii mari. În sezonul regular, meciul din Giulești s-a încheiat la egalitate (1-1), în timp ce, în retur, pe litoral, s-au impus „marinarii“, cu 2-1.         
 
„Un meci foarte puternic, foarte greu, din toate punctele de vedere. Rapid e o echipă foarte bună, care face toate fazele excelent. Joacă foarte bine acasă. În Giulești e foarte greu să câștigi, dar suntem încrezători. Străbatem un moment foarte bun, am început la fel turneul play-off. Cred că putem continua pe același drum, chiar dacă perioada de întrerupere a campionatului nu a fost așa bună pentru noi. Se pare că am avut ghinion, jucători pe care i-am pierdut, atât Băluță, cât și Popescu. În plus, Sîrbu are și el o problemă la genunchi și e indisponibil pentru acest meci. Dar, ca de fiecare dată, e o oportunitate pentru ceilalți. Sperăm să găsim soluții foarte bune și să ne autodepășim, pentru a putea aspira la ce ne dorim, obținerea celor trei puncte“, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.
 
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid!

În meciul precedent dintre Farul și Rapid, de la Ovidiu, mijlocașul Andrei Artean a marcat primul gol al „marinarilor“, egalând la 1, după ce Rapid deschisese scorul. „Va fi un meci foarte greu, dar și frumos, contra unei echipe foarte bune și pe un stadion care cu siguranță va fi plin, cu o atmosferă deosebită. Se întâlnesc două echipe care joacă fotbal. Meciurile pe care le-am disputat cu ei până acum au fost foarte frumoase și așa va fi și acesta. Sperăm să câștigăm și să ne menținem locul în clasament“, a menționat Artean.
 
„Întâlnim o formație valoroasă, care joacă foarte bine acasă. Are o galerie superbă, dar sperăm ca suporterii noștri să fie alături de noi, să ne susțină și să luăm cele trei puncte. Nu cred că lupta la titlu se va da în două echipe, cred că primele cinci au șanse foarte bune la câștigarea campionatului. Și Rapidul, cu un lot foarte bun de jucători, are șansele ei la titlu“, a spus un alt mijlocaș de la Farul, Dragoș Nedelcu.
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
Etapa a 2-a play-off
 
Sâmbătă, 1 aprilie, ora 21.45: Rapid - Farul Constanța 1-1
Duminică, 2 aprilie, ora 21.o0: Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1
Luni, 3 aprilie, ora 20.30: Sepsi OSK - FCSB 1-2.
 
Clasament play-off
 
1. Farul Constanța - 36p
2. CFR Cluj - 34p
3. FCSB - 33p
4. Universitatea Craiova - 29p
5. Rapid - 28p
6. Sepsi OSK - 21p.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Etapa a 2-a play-out
 
Vineri, 31 martie, ora 21.00: FCU 1948 Craiova - Petrolul Ploiești 0-1
Sâmbătă, 1 aprilie, ora 12.00: UTA - Universitatea Cluj 2-0
Sâmbătă, 1 aprilie, ora 17.00: FC Hermannstadt - FC Botoșani 1-1
Duminică, 2 aprilie, ora 13.30: FC Argeș - FC Voluntari 0-2
Luni, 3 aprilie, ora 17.30: CS Mioveni - Chindia Târgoviște 0-1.
 
Clasament play-out
 
1. Petrolul - 24p
2. FCU 1948 Craiova - 23p
3. FC Voluntari - 21p
4. FC Botoșani - 20p
5. Universitatea Cluj - 20p
6. Chindia - 19p
7. FC Hermannstadt - 18p
8. UTA - 17p
9. FC Argeș - 14p
10. CS Mioveni - 11p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În play-off se joacă tur-retur, în total zece etape. În play-out va fi manșă unică, în total nouă etape. Cine se clasează pe locul 1 în play-off, campioana României, participă în Liga Campionilor, iar locurile 2 și 3 din play-off vor evolua în Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2. La intrarea în play-off și play-out, punctajele echipelor din sezonul regular s-au înjumătățit.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Fotbal
Se reia Superliga, după meciurile echipei naționale. Care e programul zilei de vineri



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii