Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:48 07 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Provocare pentru participanții la evenimentul „Sport în Parc“ - Care este cel mai activ cartier din Constanța?

ro

21 May, 2022 00:00 839 Marime text
 

 
  • Pentru întrecerile de mini-fotbal, baschet, tenis cu piciorul sau alte sporturi, precum și pentru crosul popular care va avea loc sâmbătă, 21 iunie, înscrierile se fac pe loc, iar participanții sunt încurajați să precizeze la înregistrare și numele cartierului din care fac parte.
 
„Sport în Parc“, evenimentul care își propune să-i scoată pe constănțeni la mișcare în acest weekend, are o provocare pentru participanți. Organizatorii își propun să afle care este cel mai activ cartier din Constanța!
 
Pentru întrecerile de mini-fotbal, baschet, tenis cu piciorul sau alte sporturi, precum și pentru crosul popular care va avea loc sâmbătă, 21 iunie, înscrierile se fac pe loc, iar participanții sunt încurajați să precizeze la înregistrare și numele cartierului din care fac parte. Startul crosului popular se va da sâmbătă, de la ora 17.00, de pe faleza Cazino, distanța parcursă urmând a fi de trei kilometri, cu sosire în Piața Ovidiu. Întrecerile în sporturile pe echipă, precum și celelalte activități sportive, vor avea loc pe Bulevardul Tomis, care va fi închis circulației autovehiculelor de orice fel.
 
„Dincolo de mândria de a-și reprezenta cartierul, cei care vor veni să facă sport în aceste două zile au șansa de a câștiga numeroase premii în bani. Atât crosul, cât și turneele ad-hoc de mini-fotbal, baschet sau tenis cu piciorul sunt dotate cu premii în bani a căror valoare totală se apropie de 25.000 de lei“, se arată într-un comunicat al organizatorilor.
 
Organizat de către Clubul Sportiv Laguna Constanța cu ocazia Zilelor Constanței, evenimentul sportiv este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și susținut de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Universitatea Ovidius și Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța. CS Laguna îi așteaptă pe toți iubitorii de sport în aer liber la două zile pline de activități sportive, în acest weekend, pe 21 și 22 mai, cu ocazia Zilelor Constanței. „Sport în Parc este un proiect care își propune să promoveze activitățile fizice în aer liber, pentru toți membrii familiei, îndemnând la un stil de viață sănătos în care sportul să aibă un rol important. Condițiile de practicare a sportului în cadrul evenimentului Sport în Parc vor fi la cele mai înalte standarde iar organizatorii își propun atragerea unui număr cât mai mare de cetățeni de-a lungul celor două zile pline de sport“, se mai menționează în comunicat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Sport în Parc, eveniment cu ocazia Zilelor Constanței
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii