Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Școala Altfel“ Elevi ai Școlii nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, în vizită la baschetbaliștii de la CSM Constanța (GALERIE FOTO)

ro

29 Mar, 2023 09:31 1575 Marime text


Elevi de la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brîncoveanu“ Constanța, de la clasa a IV-a B, au fost în vizită la echipa de baschet CSM Constanța, în proiectul „Școala Altfel“.

Copiii au participat, cu bucurie, la activități legate de baschet la Sala Sporturilor „Simona Amânar“, alături de componenții echipei de primă ligă, iar momentele petrecute alături de baschetbaliști le-au ilustrat apoi în desenele săptămânii.   

Am fost încântați să primim vizita elevilor Școlii nr. 23 "Constantin Brâncoveanu" din Constanța în cadrul proiectului "Școala Altfel".
 
Cei mici au fost alături de echipa noastră în cadrul unui antrenament unde au participat activ alături de noi la exercițiile aplicative dar și de îndemânare. Finalul antrenamentului a fost rezervat concursurilor, în urma cărora cei mici au fost premiați cu tricouri și hanorace CSM Constanța.
 
Pentru clasa a IV-a B din cadrul Școlii nr. 23 "Constantin Brâncoveanu" cu siguranță a fost o zi de neuitat, și asta pentru că, la alegerea temei libere pentru desenele săptămânii, cei mici au ilustrat momentele de pe parchetul Sălii Sporturilor.
 
Mulțumim tuturor celor care ne-au făcut ziua mai frumoasă la antrenament și ne-au amintit de copilărie, mulțumim copii, mulțumim Prof. Gheorghieș Neli, mulțumim întregului colectiv al Școlii 23.
 
Campaniile prin care echipele CSM Constanța sunt aproape de comunitate continuă cu prezența noastră în și mai multe școli din Constanța. Team is everything!, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii