Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prime de 3000 de euro pentru o victorie cu Dinamo

ro

24 Oct, 2007 00:00 1810 Marime text
1193164495.jpg

Conducerea clubului de pe litoral incearca sa impulsioneze jucatorii, pentru trei puncte extrem de pretioase in fata campioanei en titre

Un meci cu Dinamo a trezit mereu un interes enorm pentru iubitorii de fotbal. Se spera ca stadionul sa fie din nou plin, iar suportul publicului sa ii ajute pe "marinari" sa faca un joc bun si sa obtina victoria. Astazi, Farul Constanta va disputa, pe teren propriu, restanta contand pentru etapa a V-a a Ligii I de fotbal, contra echipei Dinamo Bucuresti. Amanat de mai multe ori din cauza participarii "cainilor" in cupele europene, acest meci a iscat nemultumiri din partea constantenilor, care au acuzat clubul Dinamo ca a programat partida "cand a vrut". Dincolo de aceste aspecte, confruntarea cu formatia din Stefan cel Mare ramane una foarte importanta pentru ambele echipe. Constantin Gache a declarat, la ultima sa conferinta de presa, ca primele constantenilor, in caz de victorie se vor ridica la suma de 3000 de euro, conducerea clubului incercand astfel sa ii impulsioneze pe "marinari". "Prima pentru o victorie cu Dinamo va fi de 3000 de euro, jucatorii avand si varianta unui rezultat de egalitate, recompensat cu 1000 de euro. Speram sa batem si prin aceasta victorie sa facem din nou lumea sa vina la stadion la meciurile noastre", a declarat Constantin Gache. Antrenorul Farului este in continuare nemultumit de data pentru care a fost reprogramata partida. "Nu vreau sa atac pe nimeni, dar, ce sa spun, pentru un club ca Dinamo, e normal ca in momentul in care exista accidentari multe, sa amane meciul, iar dupa aceea, sa stabileasca ei cand vor data de disputare. Noi nu prea am avut niciun cuvant de spus" a continuat Gache.

"Daca bat Dinamo, ma las"

Tehnicianul gruparii de pe litoral a tinut sa sublinieze importanta intalnirii de azi, printr-o fraza antologica. "Daca bat Dinamo, pot sa ma las", a glumit Gache, care a continuat: "Acelasi lucru l-as face si daca as bate Steaua". Totusi, antrenorul Farului este de parere ca si un rezultat de egalitate ar fi bun pentru echipa sa. "Eu cred ca si o remiza ne-ar multumi, tinand cont ca jucam cu Dinamo. Totusi, parerea mea este ca CFR Cluj are in momentul de fata cel mai bun lot si practica jocul cel mai bun din campionat. Eu nu spun ca Steaua sau Dinamo nu au loturi bune, dar la Cluj sunt fotbalisti care pot sa faca diferenta, sa iti rezolve jocul", a mai adaugat Constantin Gache. El a tinut sa trimita si un mesaj pentru suporterii echipei alb-albastre. "Mesajul meu pentru suporteri este «victorie». Eu incerc tot posibilul sa o obtin, dar daca ar fi numai dupa mine ar fi simplu. Simt insa ca si jucatorii sunt mobilizati pentru victorie, pentru ca daca nici cu Steaua sau Dinamo nu vrei sa castigi, atunci cu cine?", a concluzionat Gache. Ieri, s-au facut publice si delegarile arbitrilor pentru restanta cu Dinamo. Astfel, la centru, il vom avea pe Cristian Balaj (Baia Mare), ajutat la tuse de Marcel Savaniu (Sibiu) si Stelian Slabu (Brasov). Rezerva de arbitru va fi Marius Bocaneala, din Galati, iar observatori, Alexandru Boc (Bucuresti) si constanteanul Marcel Lica. Partida va incepe la ora 20.00.

Scris de: {autor}Cristian TENTU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii