Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii din partea Ambasadei Venezuelei în România la Naţionalele de oină pe plajă, de la Mamaia (galerie foto)

ro

12 Aug, 2019 00:00 1939 Marime text
La Mamaia, timp de trei zile, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de oină pe plajă rezervată junioarelor I, II şi III. Toate jucătoarele şi antrenorii care au participat la întrecerea junioarelor II au primit premii din partea ambasadei Venezulelei în România.
 
„Mulţumim mult Excelenţei Sale Alfredo Alfonso Torrealba, ambasador al Republicii Bolivariene Venezuela în România, pentru acordarea acestor premii care marchează începutul colaborării cu această ţară pe linie de sporturi tradiţionale!“, este mesajul Federaţiei Române de Oină.
 
 
Clasamentele din cele trei campionate
 
-              la junioare I: 1. Energia Râmnicelu, 2. Progresul Băileşti, 3. Dacia Mioveni 2012, 4. Someşul Căşeiu, 5. Politehnica Cluj, 6. Spicu Horia;
-              la junioare II: 1. Dacia Mioveni 2012, 2. Progresul Băileşti, 3. Energia Râmnicelu, 4. Politehnica Cluj, 5. Someşul Căşeiu, 6. Spicu Horia;
-              la junioare III: 1. Dacia Mioveni 2012, 2. Someşul Căşeiu, 3. Energia Râmnicelu, 4. Spicu Horia, 5. Politehnica Cluj.
 
Luna trecută, preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre, l-a avut oaspete, la sediul FRO (care e la Constanţa), pe ambasadorul Venezuelei în România. Diplomatul a venit special pe litoral pentru a avea o întâlnire cu şeful Federaţiei, în vederea prezentării modului în care Ambasada Venezuelei doreşte să se implice în activităţile de promovare a sportului naţional al României.
 
„Pe parcursul vizitei, Excelenţa Sa Alfredo Alfonso Torrealba a precizat faptul că apreciază cultura noastră şi ar dori să ajute acest sport, atât în cadrul activităţilor din România, cât şi prin promovarea sa în Venezuela. Referitor la implicarea în România, vrea să susţină financiar o activitate de promovare a oinei, urmând să decidă dacă una dintre competiţiile federaţiei sau o competiţie proprie. În acelaşi timp, a cerut materiale promoţionale în limba spaniolă, pentru a promova oina în Venezuela, unde se practică un sport asemănător“, a oferit amănunte Federaţia Române de Oină.
 
La finele lunii trecute, Excelenţa Sa Alfredo Alfonso Torrealba a fost prezent, la Mamaia, şi la Campionatul Naţional de oină pe plajă pentru juniori II. Diplomatul venezuelean a asistat la competiţie, iar la final a participat la festivitatea de premiere.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină)
 
Citeşte şi:
 
Excelenţa Sa Alfredo Alfonso Torrealba Ambasadorul Venezuelei în România, prezent la Mamaia, la o competiţie de oină pe plajă (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii