Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preliminariile EHF European League CSM Constanța, duel cu Fraikin BM Granollers, finalistă în sezonul precedent!

ro

18 Jul, 2023 15:48 1316 Marime text
 George Buricea, antrenorul CSM Constanța

Echipa masculină de handbal CSM Constanța și-a aflat astăzi adversarul din preliminariile întrecerii continentale EHF European League, în urma tragerii la sorți de la Viena.
 
Formația de pe litoral se va duela cu un oponent redutabil, Fraikin BM Granollers, din Spania, finalistă în sezonul precedent al competiției!
 

Dintre echipele posibile pe care Constanța le putea întâlni, sorții au făcut ca echipa de la malul mării să dea piept cu finalista din sezonul precedent și una dintre cele mai puternice adversare posibile.
 
CSM Constanța avea în față echipe foarte puternice pe care le putea întâlni și niciun adversar nu putea fi catalogat ca fiind accesibil.
 
Turul preliminar european va aduce la Constanța în preliminariile EHF European League, pe Fraikin BM Granollers, într-un meci în care cu siguranță spectacolul handbalistic nu se va lăsa așteptat.
 
Dublu câștigătoare EHF Cup, Granollers și-au trecut în palmares trofeul competiției în două sezoane consecutive, 1994/1995 și 1995/1996.
 
Calificarea în finala EHF European League din sezonul precedent 2022/2023 a fost cea mai bună performanță a clubului spaniol ce a datat din 1996, este mesajul CSM Constanța.
  

 
Fraikin BM Granollers are zece titluri de campioană a Spaniei în palmares, iar în sezonul trecut s-a clasat pe locul al treilea în Liga Asobal, jucând finala EHF European League.
 
Câștigătoarea Cupei României CSM Constanța va juca prima manşă pe teren propriu, pe 26 sau 27 august, iar returul în deplasare, pe 2 sau 3 septembrie.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
Handbal
CSM Constanța, primul antrenament după vacanță, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii