Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:37 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătire cu Alex Filip, la Sharks Gym Constanţa Micii fotbalişti de la Academia Farul fac şi antrenamente de kickboxing (galerie foto)

ro

31 Oct, 2017 00:00 3153 Marime text

Grupa 2006 de la Academia de Fotbal Farul Constanţa are un antrenament diversificat, pe lângă sesiunile de pregătire de fotbal participând şi la antrenamente la kickboxing, care îi ajută mult la meciurile din campionat
 
Antrenorul grupei este Claudiu Moraru, care activează şi în staff-ul promoţiei Superkombat, având o strânsă relaţie de prietenie cu celebrul luptător constănţean Alex Filip. Acesta a venit cu ideea ca micii fotbalişti pregătiţi de Claudiu să se pregătească, o dată pe săptămână, şi la kickboxing, la sala nou-deschisă a clubului Sharks Gym Constanţa.
 
„A fost o idee bună, pe care eu am acceptat-o cu bucurie. Copiii fac antrenament cu Alex Filip, duminica, iar ce lucrează la sală le foloseşte mult în activitatea fotbalistică. Îi ajută la echilibru, la coordonare şi stabilitate, dar şi să stea bine pe picioare. Le dă forţă în teren şi agresivitate, în sensul bun al cuvântului. În timpul antrenamentelor de kickboxing, copiii nu se luptă între ei, ci dau la sac, iar Alex îi învaţă loviturile. În plus, fac abdomene, flotări şi alergări. Cunoscutul nostru luptător vorbeşte mult cu ei, le explică şi le dă şi sfaturi de viaţă. Le prind bine antrenamentele de kickboxing. Şi copiii, şi părinţii au fost foarte încântaţi. Băieţii nu mai voiau să plece de la sală!“, a declarat Claudiu Moraru.

Un egal şi restul victorii 

Grupa 2006 de la Academia Farul participă în campionatul local de juniori D (Under-13, jucători născuţi după 1 ianuarie 2005). Chiar dacă e cu un an mai mică decât restul formaţiilor (doar FC Viitorul având şi o formaţie de 2006), echipa Academiei Farul nu a pierdut niciun meci dintre cele jucate până acum, având un singur egal şi restul victorii şi ocupând o poziţie la vârful ierarhiei.
 
„Primele două clasate merg la faza de zonă şi suntem optimişti că ne vom îndeplini acest prim obiectiv“, a declarat Claudiu Moraru.
 
Academia Farul a înregistrat rezultatele: 6-0 cu Carsium Hârşova (în deplasare), 7-0 cu Axiopolis Cernavodă (acasă), 1-1 cu CS Năvodari (d), 2-0 cu ACS Performer (a), 4-2 cu ACSSC Farul (d), 5-0 cu Viitorul Fântânele (d), 1-0 cu Kinder Constanţa (a) şi 1-0 cu ASSF Mangalia (d).

În echipă joacă şi fiul lui Radu Doicaru 

Din lotul Academiei Farul fac parte Ianis Bucovală, Robert Alexe, Sebastian Zaharia, Kevin Trofim, Mario Beciu, Leonard Simion, Luca Sipos, David Trofim, David Popescu, Gabriel Mila, Dan Libosi, Marius Vintilescu, Dan Teşilă, Sezer Asan, Bogdan Muraru, Alexandru Senin, Mario Popescu, Dragoş Manole, Nicolae David, Octavian Ciocoiu, Iustin Doicaru şi David Asan. Atacantul Iustin Doicaru este fiul fostului vârf al FC Farul, Callatis Mangalia sau Ceahlăul Piatra Neamţ Radu Doicaru.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii