Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:18 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portarul Farului este „băiat rău“ Fotbalistul Vlad Neagu a început filmările la producţia „Hidden Games“ (galerie foto)

ro

03 Apr, 2014 00:00 2641 Marime text
Portarul FC Farul, Vladimir-Cosmin Neagu, a intrat în fascinanta lume a filmului. Tânărul de 22 de ani filmează într-un scurt-metraj de acţiune, în care interpretează rolul unui dealer de droguri. Filmul se realizează la Constanţa, iar toţi actorii sunt amatori. Din distribuţie mai face parte un sportiv, Florin Ichim, campion de skandenberg.
 
Realizat de M3M Film Constanţa, în regia lui Marian Saioc, filmul va purta numele „Hidden Games“. Scenariul îi aparţine Alexandrei Oprică, iar asistent-regie este Marian Petraru. Producţia, care va avea o durată de aproximativ 40 de minute, se înscrie în genul acţiune, fiind nelipsite armele, drogurile, maşinile, mafia şi traficul de persoane. Zis şi „Tom Cruise“ de Constanţa, Vlad are rolul de „băiat rău“, jucându-l pe dealerul de droguri numit Mitică. Prima sa prezenţă în faţa camerei de filmat pentru „Hidden Games“ nu i-a adus emoţii, însă fotbalistul spune că a intrat ceva mai greu în pielea personajului, nefiind obişnuit cu acest tip de joc. „În mare, primele cadre au cuprins o discuţie cu o fată. Am filmat în cartierul Anda, în faţa unei scări de bloc, seara. După ce m-am adaptat, nu au mai fost probleme“, a declarat Vlad Neagu, la finele primelor filmări din viaţa sa. „La a patra dublă, Vladimir a dat foarte bine“, a spus şi Marian Saioc. Campionul de skandenberg Florin Ichim interpretează şi el un personaj negativ.
Numele celui pe care îl joacă Vlad s-ar putea totuşi să se schimbe. Fotbalistul aşa ar vrea, considerând că „Mitică“ aduce a bătrânel, iar pentru un dealer de droguri ar fi mai potrivit un alt nume. „Suntem în jur de zece personaje, fete şi băieţi, toţi amatori. Personajul bun îi omoară pe toţi şi salvează fata sechestrată. Cam acesta e subiectul“, a arătat Vlad Neagu.
 
Sursa foto: M3M Film Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii