Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portar la HC Dobrogea Sud Constanţa Dan Vasile a apărat în meciul Kosovo - România

ro

11 Mar, 2021 11:18 3389 Marime text
  • Meciul s-a încheiat la egalitate, după ce România a condus la pauză.

Echipa naţională masculină de handbal a României a susţinut, la Priştina, meciul cu selecţionata Kosovo, din preliminariile Campionatului European din 2022.
 
Deşi tricolorii au condus cu cinci goluri la pauză (14-9), ei nu au reuşit să şi câştige meciul, care s-a încheiat la egalitate, 23-23.  
 
În poarta României a fost folosit şi Dan Vasile, de la HC Dobrogea Sud Constanţa.   
 

Tricolorii au irosit șansa unei victorii importante în cursa pentru EURO 2022. Dan Vasile a intrat după pauză, în locul lui Mihai Popescu, și a avut câteva intervenții bune. Echipa antrenată de Rareș Fortuneanu nu a putut menține ritmul bun din prima repriză, pe care a încheiat-o cu 14-9, și le-a permis gazdelor să revină pe tabelă. Kosovo a condus chiar cu 23-22, apoi Dumitriu a egalat în penultimul minut. La 23-23, kosovarii au avut atacul, dar Vasile a reușit să mențină neperforată poarta naționalei. Tricolorii nu au știut să fructifice ultima șansă de gol și se întorc cu un punct de la Pristina, ceea ce ar putea să îi coste în lupta pentru calificare. Convocat în premieră la naționala mare, Gabi Ilie a făcut și el parte din lotul tricolor. Duminică, de la ora 18.00, cele două echipe se vor întâlni din nou, la Sala Polivalentă din București. După trei etape, Suedia este liderul grupei a VIII-a preliminare, cu 6 puncte, urmată de România, 3 puncte, Muntenegru, 2 puncte, Kosovo, 1 punct, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud Constanţa.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): HC Dobrogea Sud Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii