Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poate SSC Farul Constanța să susțină în Bulgaria meciurile considerate pe teren propriu?

ro

07 Aug, 2018 20:42 2988 Marime text
În condițiile în care stadionul „Farul” din Constanța nu e omologat pentru Liga a 2-a, astăzi a apărut ipoteza că echipa de fotbal SSC Farul ar studia și varianta să joace meciurile considerate pe teren propriu în Bulgaria, la Dobrich!

Așa ceva nu e posibil însă, regulamentul nepermițând unei echipe să dispute partide din competița internă în afara țării.

Oricum, chiar dacă varianta Bulgaria a fost lansată în glumă ori ca haz de necaz, problema stadionului tot rămâne una stringentă pentru SSC Farul, clubul constănțean trebuind să găsescă rapid o rezolvare, întrucât vine meciul din etapa a treia a Ligii a 2-a, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, de pe 18 august.  

Sperăm să avem înțelegere de la DJST Constanța, în privința anumitor aspecte, ca să mai putem chema o dată comisia de omologare a stadionului pentru Liga a 2-a. S-au mai făcut niște reparații și avem rezolvat aproape tot ce ne trebuie. În plus, să nu uităm că în alte orașe, pentru alte stadioane, s-au dat niște termene de trei sau șase luni, pentru a pune la punct problemele. Fiind și nou promovată, ai unele derogări. Sperăm să putem juca pe stadionul Farul, aceasta e dorința noastră. Dacă nu, căutăm o soluție pentru un teren omologat pentru Liga a 2-a, chiar și din afara Constanței, a declarat Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii