Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenicia Hotels, noul partener al Federației Române de Canotaj (GALERIE FOTO)

ro

01 Sep, 2022 14:49 1735 Marime text
 

 
Phoenicia Hotels a devenit noul partener al Federației Române de Canotaj, compania susținând, de acum înainte, parcursul sportivilor români în cursa pentru obținerea medaliilor la campionatele europene și mondiale și la ediția viitoare a Jocurilor Olimpice.

Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment derulat la Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă“, la care a participat și Mohammad Murad, se arată într-un comunicat.
 
Președinte Phoenicia Hotels a semnat contractul de parteneriat și sponsorizare, a susținut un discurs și i-a premiat pe sportivii care au obținut performanțe la Europene, urându-le totodată succes la Campionatele Mondiale ce vor avea loc la Racice (Cehia), în perioada 18-25 septembrie 2022.

„Federația Română de Canotaj este cea mai puternică federație sportivă din România, cu rezultate extraordinare. Noi, ca mediu de afaceri, nu trebuie să ne dăm la o parte și să avem ca singură țintă profitul, ci avem cu toții o datorie de a susține sportul românesc. Eu întotdeauna voi fi un susținător al sportului pentru că este cel care face cunoscut numele României peste tot în lume”, a declarat Mohammad Murad.


La eveniment au luat parte Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, și Valeria Sabo, consultant de imagine al Federației, cea care a intermediat parteneriatul strategic cu Phoenicia Hotels.

„Îi mulțumesc domnului Mohammad Murad și Phoenicia Hotels că ni s-a alăturat în cursa noastră pentru performanță. Suntem mândri să avem asemenea aliați, atât de puternici și frumoși. Împreună, prin munca sportivilor și cu susținerea lor, am convingerea că vom continua să urcăm numele României pe cele mai înalte culmi ale performanței sportive. Ne aflăm acum în fața celui mai important examen pe care îl avem de dat în acest an, Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice. Suntem pregătiți să ne întrecem cu cei mai puternici din lume și sunt sigură că vom demonstra încă o dată că avem unul dintre cele mai bune Loturi de Canotaj”, a declarat Elisabeta Lipă.


În cadrul evenimentului a fost prezentată componența lotului de canotaj care va reprezenta România la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice.
 
Simplu vâsle feminin categorie ușoară (LW1x) - Ionela Cozmiuc
Simplu vâsle masculin (M1x) - Bogdan Horodișteanu
Dublu rame masculin (M2-) - Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan
Dublu vâsle masculin (M2x) - Andrei Sebastian Cornea și Ionuț Cojocaru
Patru rame masculin (M4-) - Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Florin Lehaci
Patru vâsle masculin (M4x) - Mihai Chiruță, Ciprian Tudosă, Florin Marian Enache și Ioan Prundeanu
Dublu rame feminin (W2-) - Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu
Dublu vâsle feminin (W2x) - Simona Radiș și Ancuța Bodnar
Patru rame feminin (W4-) - Mădălina Bereș, Iuliana Buhuș, Magdalena Rusu și Amalia Bereș
Patru vâsle feminin (W4x) - Emanuela Ciotău, Cristina Druga, Iulia Liliana Bălăucă și Patricia Cireș
 
Componenţa bărcilor de 8+1 feminin şi 8+1 masculin urmează să fie stabilită în perioada următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii