Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrolul Ploiești - Farul Constanța Gică Hagi - „Deplasare foarte grea, dar mergem să câștigăm“ (VIDEO)

ro

14 Sep, 2022 14:01 3995 Marime text


În etapa a 11-a a Superligii, Farul Constanța, liderul clasamentului, joacă în deplasare cu Petrolul Ploiești, formația de pe locul patru.

Partida e programată vineri, 16 septembrie, de la ora 21.00.

Formația de pe litoral conduce în ierarhie cu 21 de puncte, în timp ce Petrolul, deși nou promovată, are un start de campionat foarte bun, în care a acumulat 17 puncte.

Avem o deplasare foarte grea. Întâlnim un adversar în formă, o echipă foarte bună, care evoluează acasă, în fața unui public extraordinar. Petrolul are un atac rapid, dar și pozițional foarte bune, fazele fixe la fel, astfel că va trebui să evoluăm foarte bine pentru a ne impune jocul. Avem respeect pentru adversar, dar mergem să câștigăm. Va fi un joc deschis și foarte frumos. Antrenorul Nae Constantin a creat un grup foarte puternic la Petrolul, o echipă foarte disciplinată. Mă aștept la un meci dificil, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.


„Marinarii“ îi au indisponibili pentru acest meci pe Vlad Morar, Dragoș Nedelcu (accidentați) și pe Gabriel Torje (suspendat).

Meciul cu Petrolul a fost prefațat, din partea Farului, și de jucătorii Andrei Artean și Mihai Popescu, ale căror declarații le găsiți mai jos. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii