Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:58 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Petre Grigoraş, antrenorul SSC Farul, nemultumit de intârzierile băneşti de la club „Jucătorii n-au primit nici măcar un leu!“

ro

14 Sep, 2017 14:04 2704 Marime text
Petre Grigoraş, antrenorul principal al echipei de fotbal de Liga a 3-a SSC Farul Constanta, s-a aratat nemultumit astazi de intarzierile banesti de la club, care afecteaza echipa.

"Jucătorii n-au primit nici măcar un leu din iulie, de când a început pregătirea. Unii dintre ei, care şi-au încheiat contractele la sfârşitul lui mai, n-au câştigat nimic de atunci. Am inţeles că ar fi unele greşeli din partea clubului în ce priveşte actele din dosarul de finanţare din partea autorităţilor locale, astfel că banii întârzie. Sunt puţin dezamăgit de ce se întâmplă. Nu am ce reproşa echipei din punct de vedere sportiv, dar e nevoie de stabilitate şi finanţare, altfel se duce totul de râpă şi e păcat, că am început bine şi exista optimism în privinţa îndeplinirii obiectivului. Să stai în unele cotizaţii şi mici sponsorizări nu se poate atunci când vrei să promovezi. Dacş nici la acest nivel nu se poate rezolva situaţia, ce cautăm mai sus? M-am intors cu dragă inimă la Constanţa, dar nu pot face muncă patriotică şi nici nu pot plăti eu jucatorii. Nu sunt pesimist, am mare încredere că se va rezolva problema, doar ca e nevoie de puţină viteză să depaşim acest moment", a spus printre altele Petre Grigoraş.

 

Vizavi de această situaţie, Georges Muzaca, preşedintele Consiliului Director al SSC Farul, a declarat:

Într-adevăr, s-a comis o greşeală de la club în ce priveşte proiectul de finanţare. Acesta s-a întocmit până pe 31 decembrie şi trebuie pe tot sezonul competiţional. Din ce ştim, la finele acestei luni, se va desfăşura o nouă şedinţă de Consiliu Local şi ne bazăm că suma se va aproba. Credem că până cel târziu 15 octombrie vom primii banii. Dar, cum am mai spus, banii de la Consiliul Local nu ne vor ajunge dacă nu va veni şi sprijin financiar de la sponsori. Trebuia să ne bazăm pe ce avem, nu pe ce va veni. Conducerea executivă şi-a luat angajamentul că va atrage noi sponsori, dar care nici până azi n-au venit şi nu ştim dacă vor mai apărea. Toate cheltuielile de organizare a partidelor oficiale pe care le-am susţinut de la începerea campionatului, peste 20.000 de lei, au fost susţinute de suporteri şi de câţiva sponsori        


Sâmbătă, SSC Farul joacă în deplasare cu Victoria Traian, ultima clasată, iar Grigoraş a precizat ca nu concepe altceva decât victoria. La oaspeţi nu vor putea juca Alex Grigoraş şi Milea, ambii accidentaţi, în vreme ce Ionuţ Florea e plecat la echipa naţională de fotbal pe plajă a României.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii