Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe locul doi în clasament Handbaliștii de la CS Medgidia, victorie și la primul meci din partea secundă a Diviziei A (GALERIE FOTO)

ro

28 Oct, 2022 00:00 1574 Marime text

 
  • Formația de pe litoral are șase victorii, un egal și un eșec în opt partide, secondând la cinci puncte distanță (24 - 19) liderul CSM Alexandria.
 
Etapa a opta (prima din retur) a Diviziei A, seria B, i-a adus echipei masculine de handbal CS Medgidia o nouă victorie, a șasea de până acum, iar, cu 19 puncte, formația din județul Constanța ocupă locul doi în clasament.
 
CS Medgidia a jucat în această rundă pe teren propriu cu ACS HC Buzău 2012 DivA, gazdele impunându-se cu 38-27 (19-12). „Handbaliștii au deschis cu dreptul primul meci din returul campionatului, după ce au învins-o, într-o atmosferă de vis în Sala Sporturilor «Iftimie Ilisei», pe HC Buzău. Băieții au avut un început mai lent în meci, însă în actul secund și-au intrat bine in rol, reușind să construiască la poarta adversarilor faze frumoase și spectaculoase. «O primă repriză mai grea. Am făcut multe greșeli în apărare, dar în repriza a doua ne-am revenit, după ce am stat de vorbă cu băieții. Avem atmosferă de Champions League în tribune. Le mulțumim suporterilor”, a spus Adrian Georgescu, antrenorul CS Medgidia. Felicitări, băieți! La cât mai multe victorii!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului din Medgidia.
 
Formația de pe litoral are șase victorii, un egal și un eșec în opt partide, secondând la cinci puncte distanță (24 - 19) liderul CSM Alexandria.
 
A doua reprezentantă a județului Constanța în întrecerea masculină a Diviziei A, tânăra echipă CSM Constanța DivA, a pierdut în deschiderea returului, 29-37 (19-20) pe teren propriu cu ocupanta locului trei în clasament, CSU Pitești. Echipa secundă a CSM Constanța se află pe locul opt, ultimul, cu trei puncte, având o victorie și șapte înfrângeri până acum.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
CSM Constanța DivA, prima victorie
„Gemenii golului“, Teodor George Ștefan și Rareș Ștefan, au marcat împreună de 23 de ori în ultimul meci
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii