Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pandurii Tg. Jiu - FC Farul Constanța Ianis Zicu - ”Partidă foarte grea, dar ne gândim doar la victorie”

ro

27 Oct, 2020 14:39 3511 Marime text

  • În clasament, Farul se află pe locul zece, cu 13 puncte, având în opt meciuri patru victorii, un egal și trei înfrângeri.

FC Farul Constanța dispută miercuri, 28 octombrie, de la ora 15.00, meciul din deplasare cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu, restanță din etapa a șaptea a Ligii a 2-a.

În clasament, Farul se află pe locul zece, cu 13 puncte, având în opt meciuri patru victorii, un egal și trei înfrângeri, golaveraj 11-10, în timp ce Pandurii ocupă poziția a 21-a, ultima, cu numai trei puncte în opt meciuri, după o victorie și șapte egaluri, golaveraj 5-21.

Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul, se așteaptă la un meci greu cu Pandurii, dar unicul obiectiv al ”marinarilor” e să câștige partida.

Singurele gânduri sunt cele ale victoriei, așa cum plecăm la toate meciurile, așa cum și acasă jucăm să câștigăm fiecare meci. Este o partidă foarte grea, pentru că întâlnim un adversar care este mult mai periculos decât locul din clasament. A arătat asta în ultimele două partide, când a câștigat la Reșița, și a pierdut acasă, în minutul 90, după un penalty, și după ce a condus în jocul cu Ripensia. Cred că va fi o partidă foarte grea. Da, avem doi jucători în plus, cei care au fost suspendați și revin. Ceilalți doi, accidentați, sunt în proces de recuperare. O să fim 18 jucători pentru această partidă, sunt două soluții în plus pentru mine și mă bucur că și-au ispășit pedeapsa de suspendare, a menționat Ianis Zicu.

Au jucători foarte buni și o să fie un meci foarte greu. Sper să înscriu cât mai mult și să-mi ajut echipa, pentru că trebuie să ne îndeplinim obiectivul. Clasamentul este strâns, sunt echipe foarte bune. Să nu avem cazuri de COVID, pentru că acestea pot face diferența. Plus să dăm goluri, să nu primim și să câștigăm, a menționat și atacantul Andrei Banyoi.


Sursa foto: FC Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii