Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt jucători de la Farul Constanța și unul de la Unirea Constanța în lotul României Under-19 pentru Campionatul European

ro

15 Jun, 2022 15:26 1750 Marime text
  • România face parte din grupa A, alături de Slovacia, Italia și Franța.

Selecționerul echipei national de fotbal Under-19 a României,Adrian Văsîi, i-a nominalizat astăzi, pe cei 20 de jucători din lotul pentru Campionatul European U19 din Slovacia.

Faza grupelor se va disputa în perioada 18-24 iunie, România făcând parte din grupa A, alături de țara gazdă, Italia și Franța.

În grupa B au fost repartizate Anglia, Israel, Serbia și Austria.

Din lotul tricolor fac parte opt jucători de la Farul Constanța, Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu (fundași), Nicolas Popescu, Ștefan Bodișteanu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Tănasă, Enes Sali (mijlocași) și Luca Andronache (atacant), și unul de la Unirea Constanța, vârful Andreas Chirițoiu.    

„Lucrez cu acest grup de jucători de aproape 5 ani și am încredere că pot realiza lucruri importante la acest turneu final. În aceste două stagii de pregătire i-am simțim motivați, au muncit din greu la fiecare antrenament. Nu ne sperie numele adversarilor. Obiectivul nostru este acela de a obține calificarea la Campionatul Mondial U20 de anul viitor”, a declarat Adrian Văsîi, potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii