Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt handbaliști de la CSM Constanța, convocați la loturile naționale (GALERIE FOTO)

ro

06 Dec, 2023 12:12 1027 Marime text
 
 
Opt handbaliști de la CSM Constanța au fost convocați la loturile naționale, mergând la representative după meciul din Portugalia, cu Sporting CP, ultimul al anului pentru echipa de pe litoral.
 
Astfel, Gabriel Ilie, Andrei Drăgan, Liviu Caba, Dani Vasile și Ionuț Nistor se vor alătura Naționalei României, care va disputa o serie de meciuri de pregătire, având Trofeul Carpați în calendar și apoi debutul la Campionatul European.
 
Gaston Mourino va merge la Naționala Argentinei, unde va disputa meciuri de pregătire cu Polonia și țări din Europa, urmând să participe apoi la Jocurile Panamericane.
 
Mikalai Aliokhin se va prezenta la Naționala Belarusului, iar Irakli Chikovani la naționala Georgiei.
 
Selecționerul Xavier Pascual a comunicat lotul lărgit, de 35 de jucători, pentru Campionatul European din luna ianuarie 2024.
 
Dintre acești 35, vor fi selectați cei 20 care vor merge la turneul final din Germania, unde România va evolua în grupa B, alături de Spania, Croația și Austria.
 
Inițial, un alt jucător de la CSM Constanța, Călin Căbuț, fusese convocat și el la acțiunile lotului național, însă, din cauza accidentării care l-a ținut departe de teren, acesta se află în recuperare și cel mai probabil va rata această campanie a Naționalei.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

Citește și:

 
EHF European League
Învinsă de Sporting CP, CSM Constanța merge cu două puncte în Main Round. Calificare de pe primul loc! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii