Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul care aduce golul !

ro

27 Aug, 2008 00:00 960 Marime text
Florin Patrascu se deslantuieSosit in urma cu un an la Constanta, mijlocasul Florin Patrascu a ajuns singurul fotbalist din lotul Farului selectionat la loturile natonale. Serios, ambitios, cu o mare disponibilitate la efort, Patrascu a fost convocat de trei ori la echipa de tineret a Romaniei. Primele doua selectii au fost la "amicalele” cu Portugalia si Italia, iar ultima, in Tara Galilor. Nascut pe 12 aprilie 1986 la Brasov, Florin Patrascu a inceput fotbalul in orasul natal, la Tractorul Brasov. A plecat apoi la scoala de fotbal "Nicolae Dobrin”, de unde a fost vazut de antrenorul Ion Marin, care l-a legitimat la FC Bihor. Dupa ce a evoluat doi ani in Divizia B, tot Ion Marin a fost tehnicianul care l-a convins sa vina la FC Farul in vara anului trecut. Va prezentam in continuare un miniinterviu cu mijlocasul Farului, car ne-a raspuns cu amabilitate la cateva intrebari.

Reporter: Ai fost folosit la Farul pe mai multe posturi, in care dintre ele te simti in largul tau?


Florin Patrascu: "Joc acolo unde este nevoie si-mi cere antrenorul sa evoluez, insa cel mai mult imi place sa joc mijlocas de acoperire”

Reporter: La echipa nationala de tineret prezenta ta in teren se dovedeste cu noroc.


Florin Patrascu: "Este adevarat. De fiecare data cand am fost introdus in teren echipa a reusit sa marcheze. Asa s-a intamplat si in meciul cu Tara Galilor, cand, la doua minute dupa ce am fost introdus in teren, Romania a marcat un gol extrem de important in ecuatia viitoare a calificarii. Deja antrenorul secund Constantinovici mi-a transmis ca sunt omul care aduce golul atunci cand intru in teren.

Reporter: Urmeaza acum "dublele” cu Bosnia si Tara Galilor...


Florin Patrascu: "Este adevarat, luni, pe data de 1 septembrie lotul de tineret se va reuni in vederea partidelor cu Bosnia (in deplasare) si Tara Galilor (pe propiul teren). Meciurile se anunta hotaratoare, mai ales ca avem mari sanse de calificare de pe prima pozitie. Sper sa fiu convocat si nationala de tineret a Romaniei sa se califice la turneul final.”

Reporter: Succes si multa bafta!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii