Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oină Frontiera Tomis Constanța, locul întâi după turneul regulat al Campionatului Național. Parcurs perfect!

ro

08 Jun, 2021 00:00 2876 Marime text
  • Turneul regulat al Campionatului Național de oină s-a desfășurat în județul Teleorman, participând șapte echipe.

După un an în care competițiile oficiale de oină din România au fost întrerupte, din pricina pandemiei de Covid-19, sportul nostru național a revenit în forță, odată cu turneul regulat al Campionatului Național, care s-a desfășurat în localitatea Olteni, din județul Teleorman.

La startul întrecerii s-a aliniat și galonata echipă Frontiera Tomis Constanța, multiplă campioană a României. Formația de pe litoral și-a respectat blazonul și a încheiat turneul cu victorii pe linie, performanță care i-a adus prima poziție în clasament și prima șansă la câștigarea unui nou titlu național. Au participat șapte formații, iar primele patru clasate și-au asigurat calificarea la cele două turnee play-off care vor urma și care vor desemna campioana României.

La Olteni, Frontiera Tomis Constanța a înregistrat rezultatele: 25-9 cu Politehnica Cluj-Napoca, 13-8 cu Stejarul Pârcovaci, 31-8 cu Energia Râmnicelu, 26-2 cu CSM Rm. Sărat, 18-10 cu CS Olteni și 23-14 cu Biruința Gherăiești. Clasamentul după turneul regulat este: 1. Frontiera Tomis Constanța - 18p, 2. Biruința Gherăiești - 16p, 3. CS Olteni - 14p, 4. Stejarul Pârcovaci - 12p (vor evolua în play-off), 5. Politehnica Cluj-Napoca - 9p, 6. Energia Râmnicelu - 8p, 7. CSM Rm. Sărat - 7p.

„Echipa noastră a reușit să ia o opțiune importantă în vederea câștigării unui nou titlu de campioană națională. Pe aceasta cale, mulțumim Gărzii de Coastă și Primăriei Constanța pentru sprijinul și suportul acordat în îndeplinirea obiectivelor și felicitam jucătorii pentru prestațiile avute! Pentru gloria sportului românesc, oina, înainte!“, este mesajul clubului constănțean.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu echipa constănțeană de la competiția desfășurată la Olteni. Sursa foto: Facebook (Federația Română de Oină)


Citește și:

Constanța. „Nici Covid-ul nu ne-a impiedicat să ne unim destinele!“
Adrian Denghel, jucător de oină, și Cristiana Ionașc au spus „Da!“. Au naș celebru! (galerie foto)

 

„An prolific pentru echipa noastră
Frontiera Tomis Constanța, încă un titlu de campioană națională la oină în sală (galerie foto)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii