Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O experiență frumoasă“ AS Viva Sport Constanța, finalistă cu ambele echipe la un puternic turneu internațional din Turcia (GALERIE FOTO)

ro

01 Sep, 2022 10:00 3784 Marime text


AS Viva Sport Constanța a participat, în frumoasa stațiune montană Kartepe din Turcia, la un puternic turneu internațional, Kartepe Cup, unde au fost prezente echipe de la academii de prestigiu din Turcia, precum Beșiktaș și Fenerbahce, dar și formații din țări ca Liban, Iran, Kosovo, Georgia, Serbia, Israel sau România.

AS Viva Sport a reprezentat cu cinste România la turneu.

Gruparea constănțeană a evoluat la două categorii de vârstă, 2010 și 2012 (antrenor, Bumb Florin), reușind să ajungă cu ambele echipe până în ultimul act al competiției.

Grupa 2010

Semifinala: Viva Sport - FC Doustimehr (Iran) 3-1 (Piștalu 2, Stănescu)
Finala mare: Viva Sport - Știința București 0-2.

Grupa 2012

Semifinala: Viva Sport - Bursaspor (Turcia) 3-0 (Dăianu, Jurcă, Bușurică)
Finala mare: Viva Sport - Beșiktaș Istanbul 0-3.

A fost o experiență frumoasă pentru noi toți. Copiii au avut doar de câștigat. Au jucat pe niște terenuri impecabile, cu echipe din alte țări. S-au comportat exemplar, având evoluții foarte bune, remarcate și de scouterii turneului. Suntem mândri de ei!, a declarat Florin Bumb.

Am făcut un drum lung până în Kartepe, au fost multe meciuri și mult efort din partea copiilor. Evoluția și efortul lor nu au fost în zadar, puternica academie Beșiktaș Istanbul ne-a adresat o invitație la unul dintre turneele organizate de către ei. Felicitări, Viva Sport!, a menționat și Mihai Rădulescu, președinte AS Viva Sport.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii