Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi jucători prezentați de Farul Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

07 Jul, 2022 13:15 2299 Marime text

Ultimii jucători transferați în această vară de Farul Constanța au fost prezentați astăzi, într-o conferință de presă care a avut loc la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Este vorba de Robert Ion (mijlocaș), David Kiki (fundaș stânga) și Mihai Popescu (fundaș central), cărora le-au fost alături și doi juniori promițători din propria pepinieră, care au participat, remacându-se, și în cantonamentul de la Poiana Brașov, Adrian Mazilu și Ionuț Cojocaru.

La conferința de presă a participat și Tiberiu Curt, vicepreședinte Farul Constanța.  

Le urez bun venit jucătorilor nou-transferați la clubul nostru și, de asemenea, îi felicit pe cei doi băieți din academie care au făcut pasul către echipa mare. A fost o perioadă foarte grea, un cantonament la Poiana Brașov. Componenții lotului cred că au simțit programul intens la care au fost supuși. Gică Hagi și staff-ul său pregătesc sezonul cât mai bine posibil, astfel încât să începem în forță, cu trei puncte. Au fost și o serie de meciuri amicale, benefice. De obicei, nu ne interesează rezultatele în perioada de pregătire. Mâine, avem ultimul meci amical, cel de prezentare pentru noul sezon, cu CSA Steaua (n.r. de la ora 19.00, la Ovidiu). Vrem să avem cât mai multă lume alături de noi la acest eveniment și să facem un joc bun , a menționat Tiberiu Curt.  


La reunirea lotului, de la mijlocul lunii trecute, au fost prezentați și ceilalți jucători nou-achiziționați: Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Romario Benzar, Gabriel Torje, Kevin Doukoure, Alexandru Buzbuchi, Vlad Morar și Dragoș Nedelcu. 

Este un pas important pentru mine, mi-am dorit foarte mult să vin la Farul. Principalul motiv a fost că pot lucra cu domnul Hagi, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o mutare beneficiă din toate punctele de vedere pentru mine. Aveam nevoie să schimb și mediul, a spus Robert Ion.

M-am întors în țară după doi ani petrecuți în Scoția. Mă bucur că s-a ivit oportunitatea de a veni la Farul și a lucra cu Gheorghe Hagi. Îmi doresc din tot sufletul să ne atingem obiectivele și sper să ajut echipa cât de mult pot , a spus Mihai Popescu.  

Farul este o echipă foarte bună, cu jucători valoroși, și vom încerca să obținem rezultate cât mai bune, să facem un sezon deosebit, a punctat David Kiki.

A fost un cantonament reușit, ne-am pregătit foarte bine și așteptăm cu nerăbdare începerea campionatului. E un pas foarte mare în cariera mea și sper să profit cât mai mult de această șansă, a menționat Ionuț Cojocaru.

M-am descurcat destul de bine și am lăsat o impresie bună în cantonamentul de la Poiana Brașov. Trebuie să continui să am rezultate și pe zi ce trece să devin tot mai bun, pentru a face pasul căte primul meci. Iar apoi, să vină minutele jucate și, de ce nu, și golul, a arătat Adrian Mazilu.   

Cu prilejul aceleași conferințe de presă, Farul și-a prezentat și noul echipament pentru sezonul 2022-2023. Acesta va fi disponibil în magazinul clubului, începând de la meciul de prezentare cu CSA Steaua.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii