Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naționala de rugby Under-18 a României, cantonament pentru Europene. Constănțeni în teren și pe banca tehnică

ro

18 Dec, 2021 00:00 2486 Marime text
 

 
  • Lotul extins pentru Euro numără 66 de rugbyști, iar pentru acest prim stagiu au fost convocați 39 de jucători.
 
Echipa națională de rugby Under-18 a României demarează pregătirea pentru Campionatul European al acestei categorii de vârstă, care se va desfășura în toamna lui 2022.
 
Prima acțiune din programul de pregătire pentru întrecerea continentală este un cantonament care se desfășoară la CSN Snagov, între 17 și 21 decembrie. Lotul extins pentru Euro numără 66 de rugbyști, iar pentru acest prim stagiu au fost convocați 39 de jucători, ceilalți urmând să fie chemați în februarie 2022. În grupul convocat acum se numără și șase constănțeni, toți de la LPS „Nicolae Rotaru“: Hristu Puiu, Călin Ion (pilieri), Alexandru Popa (taloner), Alexandru Neagu, Silviu Albu (centri), Vlad Cazacu (aripă). Din staff-ul tehnic fac parte, ca antrenori, și constănțenii Nicolae Mocanu (de la LPS „Nicolae Rotaru“) și Marius Codea (de la Victoria Cumpăna).     
 
În altă ordine de idei, Clubul Sportiv Sparta Techirghiol s-a afiliat și la Federația Română de Rugby. „Afilierea (n.r. atât a Spartei Techirghiol, cât și a Asociației Județene de Rugby Alba) este provizorie, pentru ca la Adunarea Generală din 2022, în urma voturilor membrilor, să fie obținută afilierea definitivă. Succes în creșterea noilor Stejari!“, se arată pe pagina de Facebook „Rugby Romania“.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Rugby Romania) 

 
Citește și:
 
Șase rugbyști de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța în lotul României Under-18 care va participa la Campionatul European
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii