Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natație Constanța Cristian Zburlea, cea mai bună performanță a băieților născuți în 2012 la Cupa Rotary Contratimp 2024 (GALERIE FOTO)

ro

06 Mar, 2024 17:00 910 Marime text
 

 
  • Cristian Zburlea a cucerit la competiția de la Târgoviște cinci medalii de aur și una de argint.
 
Competiția de înot Cupa Rotary Contratimp 2024, desfășurată la Târgoviște, le-a adus evoluții deosebite și prezențe pe podium și sportivilor legitimați la Atena Sport Club Constanța, CS Farul Constanța și CSM Constanța.
 
„Într-un cadru competițional unde au concurat nu mai puțin de 40 de cluburi de profil din întreaga țară, cu un total de 440 de sportivi, ne-am aliniat la start pregătiți să dăm tot ce avem mai bun. Cu un contingent impresionant de 21 de sportivi, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, sportivii și-au testat abilitățile în vederea competițiilor de nivel național ce urmează în această primăvară. Felicitări tuturor celor care au contribuit la această competiție! Ne mândrim cu fiecare realizare și suntem recunoscători pentru determinarea și profesionalismul demonstrat!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Atena Sport Club - Scoala de inot Răzvan Florea“.
 
Sportivii au fost: Ștefan Dobrin, Teodora Ștefan, Sara Toma, Cristian Strimbu, David Marcu și Raul Manea (toți legitimați la Atena Sport Club - Scoala de înot Răzvan Florea), Bogdan Talpac, Lucas Goșiu, Darius Nicula, Cristian Zburlea, Izel Cherim, Andreea Iordache, Alessia Jeciu, Ana-Maria Enciu, Araxi Ionașcu și Sara Paraschiv (legitimați la Clubul Sportiv Farul Constanta), Maria Maxim, Andrei Băncilă, Ana Grosu și Mihnea Ioniță (legitimați la CSM Constanța).
 
Rezultate:
 
Ștefan Dobrin: 2 medalii de aur și una de bronz;
Cristian Zburlea: 5 medalii de aur și una de argint și menționarea pentru cea mai bună performanță a băieților născuți în anul 2012 din cadrul competiției!
Ana-Maria Enciu: o medalie de aur, 2 medalii de argint și 4 medalii de bronz;
Araxi Ionașcu: 5 medalii de argint și 2 medalii de bronz;
Bogdan Talpac: 2 medalii de aur;
Darius Nicula: 3 medalii de argint și o medalie de bronz;
Izel Cherim: 2 medalii de aur, o medalie de argint și o medalie de bronz;
Paraschiv Sara: 2 medalii de argint;
David Marcu: o medalie de bronz;
Maria Maxim: 3 medalii de argint și 3 medalii de bronz;
Mihnea Ioniță: o medalie de argint și o medalie de bronz;
Ana Grosu: 7 medalii de bronz;
 
„Felicitări tuturor celor care au contribuit la această competiție! Ne mândrim cu fiecare realizare și suntem recunoscători pentru determinarea și profesionalismul demonstrat!“, mai menționează sursa citată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club - Scoala de inot Răzvan Florea) 
 
Citește și:
 
Constanța. Palatul Copiilor natație
Matei Diaconescu, mezinul echipei, a împlinit zece ani. Cadoul și l-a făcut la concursul de la Târgoviște! (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii