Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:44 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun pe bicicletă, la Constanţa

ro

12 Dec, 2016 19:34 1502 Marime text
Iubitorii sportului pe două roţi sunt invitaţi la o plimbare pe bicicletă costumaţi în... Moş Crăciun.  
 
„Suntem alături de prietenele noastre de la Asociaţia Dăruieşte Aripi şi dorim să promovăm campania lor de reconstrucție a secției de Terapie Intensivă Nou Născuți din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, Clubul Bilal.

Colindul pe două roţi porneşte sâmbătă, de la ora 11.00, din faţa Casei de Cultură. Traseul va fi următorul: Casa de Cultură - Bd 1 Decembrie 1918 - Bd 1 Mai (se ocoleşte parcul de la gară) - oprire în faţa Gării - Bd Ferdinand - dreapta str. Mihai Viteazu - stânga str. Traian - stânga Bd Tomis pe pista pentru biciclete - se va merge pe pistă până în dreptul parcului din faţa Sălii Sporturilor unde se vor împărţi bomboane şi baloane - se continuă deplasarea pe Bd Tomis - dreapta pe Bd Alexandru Lăpuşneanu - intrare in parcul de la City Park pe lângă Mall - ieşire din parc pe la rondul de la Dobrogea - stânga pe Bd Aurel Vlaicu - sosire la VIVO Constanta (fost Maritimo) unde se va intra în mall pentru a împărţi bomboane şi baloane copiilor.

„Este o tradiţie pentru clubul nostru. Anul acesta ne-am alăturat Asociaţiei Dăruieşte Aripi pentru a ajuta la promovarea campaniei lor de reconstrucţie a secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa. Ne aşteptăm la peste 100 de participanţi”, a declarat Victor Bănescu preşedintele Clubului Bilal.


Sursa foto: canal2.md

Ti-a placut articolul?

Comentarii