Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Victorie cu CSS CS Arcada Galați! Micii voleibaliști de la CSM Constanța, debut în competiții. Primul lor turneu, la Ploiești (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

20 Oct, 2023 17:00 2374 Marime text

 
  • În Campionatul Național de minivolei (categoria de vârstă Under-13), CSM Constanța face parte din grupa C.
 
A sosit momentul debutului în competiții pentru micii voleibaliști de la CSM Constanța! Ei vor participa în seria C a Campionatului Național de minivolei, iar în weekend dispută primele lor trei meciuri oficiale, în turneul de la Ploiești.
 
CSM Constanța este în serie cu CSM Ploiești, CSS CS Arcada Galați și CSS Dream Team Tulcea. Antrenorii echipei constănțene, Viorel Prejbeanu, Paul Cămui și Răzvan Parpală, deplasează pentru acest turneu un lot format din 11 sportivi Under-13: Matei Ghimeș, Ionuț Zuza, Luca Damaschin, Răzvan Bocai, Bogdan Bocai, Sebastian Ion, Vladimir Anton, Rareș Zamfir, Ciprian Curutchi, Radu Ghiță și Andrei Ilinca. CSM Constanța dispută partidele sâmbătă, 21 octombrie (două, de la orele 9.30 și 16.00) și duminică, 22 octombrie (una, de la ora 11.30). Turneul este găzduit de Sala Sporturilor „Leonard Doroftei“ din Ploiești.
 
Echipele din campionat au fost împărțite în șapte serii, celelalte șase fiind: A - LPS CSS Suceava, CSS Bacău, CSS Buzău, CSS Botoșani; B - ACS Ex-4 Volei București, CSM București B, CSM București A, CSA-CSS Steaua București, CFT Mihai I București; D - CS Ocna Mureș I, CSS D. Golescu Câmpulung Muscel, CSM Corona Brașov, CS Ocna Mureș II; E - LPS Bihorul Oradea, CSS Bega Timișoara, CSS Blaj, CSU UV Timișoara; F - CSS Zalău, ACS Academia Volei 1 Marius Lazăr Zalău, LPS Bistrița, CS Știința Baia Mare; G - CSS Lapi Dej, CS Unirea Dej, CS U Cluj.  

UPDATE:

Micii voleibaliști de la CSM Contanța au pășit cu dreptul în carieră, câștigând, astăzi, 21 octombrie 2023, primul lor meci oficial, într-o confruntare încheiată în cinci seturi cu CSS CS Arcada Galați.

Sportivii  de pe litoral s-au impus cu 3-2, revenind de la 0-1 la seturi.

Scorul pe seturi în confruntarea Galați - Constanța a fost 25-22, 20-25, 19-25, 25-10, 13-15.

Asrăzi, de la ora 16.00, CSM Constanța susține a doua partidă, cu CSS Dream Team Tulcea.    

UPDATE:

CSM Constanța a cedat cu 0-3 în disputa cu puternica echipă din Tulcea, care, anterior, dispusese cu același scor și de CSM Ploiești. 

UPDATE:

Al treilea meci susținut de CSM Constanța în turneu, astăzi, 22 octombrie 2023, s-a încheiat cu victoria dramatică a echipei gazdă, 3-2! Dar la fel de bine puteau câștiga și constănțenii, au fost foarte aproape. Sportivii de pe litoral au luptat exemplar, revenind de la 0-2 la seturi și împingând partida în setul decisiv! Pe care CSM Ploiești și l-a adjudecat la mare luptă, scor 16-14. La fel  s-au dus ostilitățile și în setul patru, prin care CSM Constanța a egalat la 2, câștigându-l cu 26-24! În plus, au fost și unele decizii de arbitraj care au nemulțumit antrenorul constănțean.    

Oricum, la Ploiești, a fost o experiență aparte pentru voleibaliștii Under-13 de la CSM Constanța, care s-au confruntat cu primele lor trei meciuri oficiale, în cadrul primului turneu la care au luat parte în cariera lor! 

Clasament după primul turneu: 1. CSS Dream Team Tulcea - 9p, 2. CSM Ploiești - 5p, 3. CSM Constanța - 3p, 4. Arcada Galați - 1p. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
CSM Constanța volei
„Ziua perfectă“, cu victorii în Divizia A1. „De la săptămână la săptămână, așteptările sunt tot mai mari“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii