Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii înotători de la Atena Sport Club Constanța, medaliați la Naționale. Pe podium a urcat și fiul lui Răzvan Florea (GALERIE FOTO)

ro

16 Jun, 2022 00:00 2145 Marime text
 

 
  • La întrecerea de la Brașov, rezervată copiilor de 10 - 11 ani, au participat aproape 300 de sportivi.
 
Campionatul Național de natație rezervat copiilor cu vârsta de 10 - 11 ani s-a desfășurat, timp de două zile, la Brașov, adunând la start peste 280 de sportivi, care au trecut prin selecția regională.
 
Printre micii înotători care au concurat sub Tâmpa s-au numărat, cu rezultate deosebite, și reprezentanții Atena Sport Club Constanța, clubul medaliatului olimpic Răzvan Florea. Echipa grupării de pe litoral a fost formată din: categoria 2011 - Ștefan Florea (fiul lui Răzvan Florea), Bogdan Talpac, Valentin Haliuc, Lucas Goșiu, Darius Nicula, Izel Cherim, Ioana Olteanu, Nicole Niculaie și Sara Marinescu; categoria 2012 - Araxi Ionașcu, Ana-Maria Enciu, Carolina Lebidov, Crina Solea-Alecu și Cristian Zburlea.    
 
Rezultate notabile:
 
Ștafeta fetelor de 10 ani - medalii de argint atât în proba de liber, cât și în cea de mixt. Componență: Ana-Maria Enciu, Araxi Ionașcu, Carolina Lebidov și Crina Solea-Alecu.
 
Ștafeta băieților de 11 ani - medalie de bronz în proba de mixt. Componență: Ștefan Florea, Bogdan Talpac, Valentin Haliuc și Darius Nicula.
 
Araxi Ionașcu
 
Locul III - 50 metri spate;
Locul IV - 50 metri fluture;
Locul VI - 50 metri liber;
 
Cristian Zburlea
 
Locul IV - 50 metri fluture;
Locul IV - 50 metri liber;
 
Izel Cherim
 
Locul IV - 50 metri liber;
Locul IV - 100 metri liber;
 
Ana-Maria Enciu
 
Locul VI - 50 metri fluture;
Locul V - 50 metri bras;
Locul V - 50 metri liber;
Locul VII - 50 metri spate;
 
Bogdan Talpac
 
Locul VIII - 50 metri fluture;
Locul VII - 100 metri bras;
Locul VII - 50 metri bras;
 
Ștefan Florea
 
Locul VIII - 50 metri liber.
 
„Felicitări copii, ați fost minunați! Întreaga echipă Atena Sport Club prezentă la această competiție a realizat performanțe și calificări în finale. Mulțumim, copii, mulțumim în aceeați măsură și părinților, care sunt alături de noi“, a punctat Răzvan Florea. „Entuziasmul primelor întreceri naționale! Am întâmpinat startul vacanței școlare în cadrul Campionatelor Naționale de Copii 10-11 ani. Mulțumim pentru tot suportul acordat pe durata competiției și perioadei de pregătire părinților, susținătorilor și sponsorilor. Felicitări!“, este și mesajul echipei Atena Sport Club.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club Constanța, Oana Florea)
 
Citește și:
 
Natație
Patrick Dinu, timp remarcabil în cadrul ștafetei de 4X100 m liber a României la Multinations Junior Swimming Meet (GALERIE FOTO)


Natație
Medalii pentru Atena Sport Club Constanța la Campionatul Regional. „Suntem foarte fericiți!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii