Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Odibe, aşteptat sâmbătă la SSC Farul Cine are cele mai mari şanse să fie noul antrenor principal al echipei fanilor (document)

ro

20 Jul, 2018 00:00 7315 Marime text
Ieri a avut loc la Bucureşti, la Casa Fotbalului, tragerea la sorţi în urma căreia s-a stabilit calendarul competiţional al Ligii a 2-a, sezonul 2018/2019. În prima etapă, programată pe 4 august, nou promovata SSC Farul Constanţa va juca pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, iar prima deplasare, din etapa a doua (de pe 11 august), va fi pe terenul formaţiei UTA.
 
În continuare, SSC Farul va juca în tur astfel: 3. cu Academica Clinceni (acasă, 18 august), 4. cu Sportul Snagov (în deplasare, 25 august), 5. cu CS Baloteşti (acasă, 1 septembrie), 6. cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu (în deplasare, 8 septembrie), 7. cu Metaloglobus Bucureşti (acasă, 15 septembrie), 8. cu Chindia Târgovişte (în deplasare, 22 septembrie), 9. cu ACS Energiticianul (acasă, 29 septembrie), 10. cu ASU Poli Timişoara (în deplasare, 6 octombrie), 11. cu U Cluj (acasă, 10 octombrie), 12. cu Aerostar Bacău (în deplasare, 13 octombrie), 13. cu FC Argeş (acasă, 20 octombrie), 14. cu Petrolul 52 Ploieşti (în deplasare, 27 octombrie), 15. cu CS Mioveni (acasă, 3 noiembrie), 16. cu Daco-Getica Bucureşti (în deplasare, 10 octombrie), 17. cu Luceafărul Oradea (acasă, 17 noiembrie), 18. cu Dacia Unirea Brăila (acasă, 24 noiembrie), 19. cu Ripensia Timişoara (în deplasare, 28 noiembrie).
 
„Programul e bun. Să vedem însă cât de bine vom fi noi pregătiţi şi ce întăriri au făcut ceilalţi“, a declarat Georges Muzaca, vicepreşedinte al SSC Farul, clubul înfiinţat de suporteri acum doi ani.
 

Cursă contra cronometru

 
În urmă cu pregătirea pentru noul sezon, din pricina situaţiei incerte care a domnit o bună perioadă la echipă, SSC Farul duce o cursă contra cronometru în această perioadă pentru completarea lotului de jucători, atât cu români, cât şi cu străini. Unii au venit, alţii sunt aşteptaţi. Printre aceştia din urmă se numără şi Michael Chukwunwike Odibe (29 de ani, 1,92 m, fundaş central), care a evoluat în Liga 1 la Concordia Chiajna, iar apoi la o formaţie de primă ligă din Kazahstan. Născut la Lagos, în Nigeria, Odibe este aşteptat la Constanţa sâmbătă. Un alt jucător este Rafael Emil Licu (20 de ani, aripă stânga), ultima dată la Chindia Târgovişte. De asemenea, mai sunt aşteptaţi jucători din Franţa, Italia şi Germania, dar şi mare parte dintre jucătorii de bază din sezonul trecut din afara Constanţei.
 

„Merită!“

 
În ce priveşte staff-ul tehnic pentru Liga a 2-a, cel mai probabil se va continua în formula Ion Barbu - Gică Mina (secunzi ai lui Petre Grigoraş în campionatul trecut), iar Ion Barbu are cele mai mari şanse să fie noul antrenor principal al SSC Farul. „Ion Barbu este unul dintre simbolurile Farului, un model de devotament şi dăruire faţă de culorile clubului. A fost de la început alături de noi, e farist convins. Trebuie să primească şi el o şansă. Merită“, a declarat Georges Muzaca. Ion Barbu a mai fost antrenor principal la Liga a 2-a, la FC Farul, iar din aceeaşi postură a condus SSC Farul în Liga a 4-a, campania încheindu-se cu promovarea în Liga a 3-a.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Belengher 23 Jul, 2018 21:28 Mare om si caracter, dar e mare si caciula pentru a fi antrenor de liga a 2 a. Pentru o echipa care se va bate cu siguranta la retrogradare Barbone e antrenorul potrivit. Vai soarta ta, Faruleeeee !!!
  • Alex 19 Jul, 2018 23:28 RESPECT ION BARBU UN MARE OM MARE CARACTER