Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul lui Gheorghe Hagi de 1 Decembrie „Fiecare poate înălța drapelul cât mai sus, indiferent de domeniu”

ro

01 Dec, 2021 14:08 2049 Marime text
  1. Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Gheorghe Hagi, a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie.
 
 El  afirmă că România suntem toţi şi fiecare dintre noi poate înălţa drapelul cât mai sus în domeniul în care activează.

Iată mesajul integral transmis de Hagi pe pagina sa oficială de Facebook!

România suntem toți și fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălța drapelul cât mai sus pe culmile succesului, indiferent de domeniu.

La mulți ani, români! 

La mulți ani, România!

 
Colegul său din "Generaţia de Aur", Gheorghe Popescu, în prezent preşedintele clubului Farul Constanţa, a afirmat că este mândru de faptul că purtat de 115 ori tricoul primei reprezentative a României.
 

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Pentru mine, România este țara în care am crescut și care ne-a format ca jucători și ca oameni. Țara pentru a cărei echipă națională am fost mândru să port tricoul tricolor în 115 meciuri și la 5 turnee finale de Campionat Mondial și European.
 
Deși eu și colegii mei am jucat la echipe mari ale fotbalului european și am câștigat cupe continentale, am spus că echipa națională a fost vitrina de lux a carierelor noastre. Simțeam o emoție și o motivare teribile când zeci de mii de oameni scandau „Rooo-mâ-niiii-aaa!”.
Totodată, am fost mândru să coordonez din partea Guvernului operațiunile EURO 2020, gândindu-mă că o fac pentru țara mea.


La Mulți Ani, România!, a scris Gheorghe Popescu pe pagina sa de Facebook.






Sursă foto: Facebook/Gheorghe Hagi/Gheorghe Popescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii