Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul emoționant transmis de Dani Alves, după revenirea la Barcelona "Mă întorc la mine acasă!"

ro

13 Nov, 2021 16:36 1415 Marime text
  • Mesajul emoționant transmis de Dani Alves, pe contul său de Instagram.
  • Sportivul spune că a luptat timp de cinci ani pentru revenirea la Barcelona.
 
Fundașul Brazilian Dani Alves spune că sunt cinci ani de când luptă ca un nebun pentru revenirea la Barcelona.

Dani Alves a scris istorie la Barcelona în prima perioadă pe care a petrecut-o la formația catalană, iar acesta a postat un mesaj emoționant referitor la revenirea sa.

Înainte ca el să ajungă la catalani în 2008, a mai jucat șase ani la FC Sevilla, unde a câștigat de două ori Cupa UEFA și o dată Cupa Regelui. Mai apoi a fost transferat de Barcelona pentru 29 milioane euro, plus add-on-uri de 6 milioane euro, devenind cel mai scump fundaș dreapta din istorie, conform Wikipedia.

Sunt aproape 5 ani de când lupt ca un nebun pentru acest moment. Nu știam că va dura atât, nu știam că va fi atât de greu, dar știam în adâncul sufletului meu că ziua asta va veni.

Mă întorc în casa din care n-am plecat niciodată și, cum am spus înainte să plec: eu sunt unul dintre voi. Nu știu cât va dura acest vis, dar mă voi bucura de fiecare clipă!

Ne vedem curând acolo unde îmi place cel mai mult, cu aceeași entuziasm ca prima dată și cu aceeași dorință de a ajuta la reconstrucția celui mai bun club din lume! Mă întorc la mine acasă!, a scris Dani Alves pe contul de Instagram.


În septembrie, sportivul anunța că a decis să nu mai joace la niciun club până la finele anului, după ce s-a despărţit de Sao Paulo din cauza unor dispute privind restanţele salariale.

Cel mai recent meci jucat de Alves a avut loc pe 10 septembrie, sub tricoul echipei naţionale, în meciul cu Peru (2-0), din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Sursa foto: Instagram/ Dani Alves
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii