Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalii pentru sportivii de la Trident Triathlon Team Constanța la Campionatul Național de Triatlon Super Sprint (GALERIE FOTO)

ro

13 Jun, 2023 09:47 2711 Marime text
 
Desfășurat în Călărași, Campionatul National de Triatlon Super Sprint le-a adus medalii și sportivilor de la Trident Triathlon Team Constanța.  
 
Clubul de la malul mării s-a prezentat la start cu juniori (cu Amalia Singuran, Sophie Iofciu, Andrei Pazu, Vlad Bocai și David Ermilov), dar și la categoria Age Group (cu Kateryna Sydorenko, Gelu Pazu și Alexandru Chesler), reprezentanții grupării sportive urcând pe podium de 11 ori.
 
Amalia Singuran a cucerit patru medalii, trei de aur (devenind astfel campioană a României) la juniori 2, juniori 1 și tineret, iar la seniori a obținut argintul național.  
 
Patru medalii i-au revenit și Sophiei Iofciu, la aceleași categorii de vârstă: juniori 2, juniori 1, tineret (argint) și seniori (bronz).
 
Concurenții de la Age Group au devenit toți campioni naționali: Gelu Pazu la categoria 50-54 ani, Alexandru Chesler la 40-44 ani, iar Kateryna Sydorenko, cea care s-a aflat cui această ocazie la prima ei competiție de triatlon, la 45-49 ani.   
 

Vă felicităm pe toți pentru toată munca voastră și pentru rezultatele obținute! Mulțumim pentru tot domnului antrenor, Gabriel Constantinescu!, este mesajul clubului de pe litoral.

 
Sursa foto: Facebook - 1 - DanubeMan by Club Sportiv Trichallenge Triatlon Calarasi; foto credit – Nicu Ionescu; galerie - 
Trident Triathlon Team
 
Citește și:

 
Interviu online cu triatlonista Amalia Singuran, cea mai bună cadetă a României
„Toate victoriile sunt foarte importante, fiind realizate cu multă muncă și sudoare“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii