Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul UTA - Farul Constanța, încheiat la egalitate

ro

16 Dec, 2023 16:13 1025 Marime text


Campioana României, Farul Constanța, a disputat astăzi, 16 decembrie 2023, meciul din etapa a 20-a a Superligii, întâlnind în deplasare UTA.

Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar cu acest punct Farul a ajuns la cota 29, urcând o poziție în clasament, pe loc de play-off, de pe sapte pe șase.

Rezultat de egalitate la Sibiu, cu UTA, în etapa a 20-a, după un meci în care formația noastră ar fi meritat mult mai mult. Farul a avut o posesie mult mai bună, și-a creat ocazii importante, ar fi putut beneficia și de cel puțin o lovitură de la 11m, însă a încheiat la egalitate, 0-0. Un punct important însă în lupta pentru play-off, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

UTA (antrenor Mircea Rednic): Fl. Iacob - Stolnik, Benga, Conte, Abeid - Carp (72 Marku), Mihai - Căpușă, Fabry, Micovschi - Omondi (72 Cooper). Rezerve: Kucher - Rodrigues, Stanciu, Stahl, R. Pop, Iurasciuc, Ofosu.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani - Sîrbu, Larie, Boli, Dussaut - Vînă, Artean, Grameni - Budescu (68 Queiros) - Rivaldinho (68 Mazilu), L. Munteanu (68 Grigoryan). Rezerve: Buzbuchi - Dănuleasa, Grosu, Banu, N. Popescu, Benchaib.

În etapa viitoare, ultima din acest an, Farul va juca pe teren propriu cu Rapid București.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanta)


Citește și:

Farul Constanța

Dragoș Nedelcu, omul meciului în Giulești. Denis Alibec - „Am un ghinion fantastic“. Enes Sali - „Va veni și golul“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii