Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul dintre Gloria Albeşti şi Farul Constanţa II s-a încheiat la egalitate

ro

23 Oct, 2021 17:44 3755 Marime text
  • Golurile partidei de la Albeşti s-au marcat în prima repriză.

Gloria Albeşti şi liderul clasamentului, Farul Constanţa II, s-au întâlnit astăzi la Albeşti, în etapa a noua (ultima a turului) din seria a treia a Ligii a 3-a la fotbal.  

Confruntarea s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1).  

Farul II a deschis scorul în min. 7 grație lui Ionuț Cojocaru (finalizare din centrul careului după o pasă a lui Mitulețu), însă gazdele au restabilit egalitatea în min.14 prin Alexandru Vieru (direct dintr-o lovitură liberă, deviată de zid). Farul II a beneficiat de un penalty în min.19, dar Eduard Radaslavescu a lovit bara transversală, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi.


Gloria Albești (antrenor, Vasile Enache) a jucat cu: Ciuperceanu - Iscru, Carabuz, Bumbac, Andrescu - Vieru (90+2 Babu), Zugravu - Beșleagă, Dămășaru (90+2 Manolache) - G. Boicu, Pîslaru (78 Anton). Rezerve: Olah - Voinea, Muzechearu, Sapioniac.

Echipa Farului II (antrenor Sorin Rădoi) a fost: Mușat - Georgescu, Dănuleasă, Buta, Mitulețu - Radaslavescu, Popescu (74 Călin), Casap - Cojocaru (58 Bujor), R. Boicu (74 Onuț), Tănasă. Rezerve neutilizate: Trandafir - Maftei, Sîrbu, Voicu, Agiveli.

Farul Constanţa II conduce în ierarhie cu 22 de puncte (cu două mai mult decât a doua clasată, CS Afumaţi), „marinarii“ având şapte victorii, un egal şi o înfrângere în nouă partide, golaveraj 30-7.

Cu 13 puncte acumulate până acum, în urma a patru victorii, a unui egal şi a patru eşecuri, golaveraj 10-11, Gloria Albşti ocupă poziţia a şasea în clasament.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.     

Sursa foto: captură Youtube (Farul Constanţa TV)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii