Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Meci extrem de greu, câștigat din suflet“ CS Medgidia, pe locul doi în Divizia A, la un punct în spatele liderului (GALERIE FOTO)

ro

19 Nov, 2021 00:00 1874 Marime text
 
 

 
  • CS Medgidia a ajuns la 21 de puncte, după șapte succese și două eșecuri în nouă meciuri jucate în seria B a Diviziei A.
 
După două înfrângeri consecutive în seria B a Diviziei A de handbal masculin, CS Medgidia a revenit cu victorie în campionat, câștigând meciul din deplasare cu CS Dinamo București DivA.
 
Contând pentru etapa a noua, partida le-a revenit oaspeților cu 33-28 (17-10). „După un început mai ezitant, băieții noștri au preluat frâiele partidei și au reușit să se distanțeze și să conducă până la final. Chiar dacă 3 dintre jucătorii seniori ai echipei au lipsit, pe fondul unor accidentări (Cimpu Alexandru, Bida Daniel și Stoian Silviu), băieții au compensat absența lor și au demonstrat că au forța necesară să lupte până la final. Echipa noastră s-a remarcat în această partidă cu jucători juniori născuți și antrenați numai din Medgidia“, este mesajul CS Medgidia.

„A fost un joc extrem de greu, pe care băieții l-au câștigat din suflet. Au fost fantastici acești copii, pe lângă cei 4 seniori care s-au dăruit exemplar, juniorii noștri, ai Medgidiei au fost de excepție. Sunt tare mândru de ei!”, a declarat Adrian Georgescu, antrenor al CS Medgidia, alături de Ionuț Deli-Iorga.
 
În urma acestei victorii, formația din Medgidia a ajuns la 21 de puncte, după șapte succese și două eșecuri în nouă meciuri, ocupând locul doi în clasament (la egalitate de puncte cu a treia clasată, HC Buzău 2012 DivA) și la un punct în spatele liderului, CSU Pitești, care, în etapa a noua, a remizat în deplasare, 22-22, cu CSM București DivA.
 
Cealaltă reprezentantă a județului Constanța în campionat, HC Dobrogea Sud DivA, a pierdut la limită meciul jucat în această rundă, 27-28 (13-13) acasă cu HC Nuzău 2012 DivA. Formația de pe litoral se află pe locul șapte în clasament, cu șapte puncte.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud Constanţa DivA - CSA Steaua Bucureşti DivA, meci cu 72 de goluri. Tabela, închisă la ultima fază!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii