Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mateus Santos, două goluri și penalty obținut în amicalul Farul II Constanța - Gloria Băneasa (GALERIE FOTO)

ro

05 Mar, 2023 10:33 1707 Marime text


Echipele de fotbal Farul Constanța II și Gloria Băneasa, componente ale seriei a treia a Ligii a 3-a, în care se află pe locurile 3, respectiv 7, s-au întâlnit în Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu ocazia unui meci amical.

Pentru echipa secundă a Farului, meciul a fost ultimul de pregătire înaintea reluării campionatului, iar „marinarii“ s-au impus cu 3-1 (2-1).

Au marcat: Mateus Santos (33, 35), Robert Băceanu (89 – din penalty) / Victor Militaru (20 – din penalty).

Pentru Farul II (antrenori, Sorin Rădoi și Marius Axinciuc) au jucat: Mușat (80 R. Munteanu) - Cercel, Bîrzu, Martinovic (70 Lazăr), Mitulețu (80 Dănuleasă) - Popescu (67 Calu), Iorga (67 Stancu), Tănasă (67 Malama) - Mateus, Dumitrache (67 Băceanu), Vîlea.

Omul meciului a fost brazilianul Mateus Santos, de la echipa mare (suspendat pentru meciul cu Universitatea Cluj), care a reușit o dublă și a obținut un penalty.  

În celelalte amicale disputate în perioada precompetițioanlă, Farul II a înregistrat rezultatele: 13-0 cu Gloria Albești, 0-0 cu Dinamo 1948 București și 0-1 cu CS Dinamo București.

De cealaltă parte, în precedentele două amicale Gloria Băneasa a cedat cu CSM Cetatea Tr. Măgurele (0-3) și a remizat (3-3) cu echipa Under-19 a Progresului Spartac.  
Antrenorii ecgipelor Gloria Băneasa și Cetatea Tr. Măgurele, Ion Sîrbu, respectiv Costin Lazăr

Sursa foto: Farul Constanța și Facebook (Gloria Băneasa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii