Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii" cauta intariri la echipa a doua

ro

28 Apr, 2010 04:23 1481 Marime text
farul.jpgCu un lot subţiat după excluderea celor şase jucători, directorul tehnic Dennis Şerban şi antrenorul Gică Butoiu se îndreaptă spre jucătorii formaţiei din Liga a III-a, Farul II

Cu doar două victorii în acest retur, dintre care una obţinută etapa trecută la „masa verde" în faţa echipei Cetatea Suceava, FC Farul este într-o situaţie extrem de dificilă înainte de disputa din etapa a XXVII-a împotriva formaţiei Dinamo II.

Până să se liniştească apele în cadrul echipei, banca tehnică a „marinarilor" trebuie să găsească soluţii pentru a umple golul lăsat în lot, după ce şase jucători au fost puşi pe lista de transferuri în urma rezultatele slabe din acest retur. Astfel, Dennis Şerban şi Gheorghe Butoiu se confruntă cu mari probleme de efectiv înainte de jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, contra celor de la Dinamo II. Celor şase li se alătură şi Soare şi Mansur (ambii accidentaţi), Cosmin Matei (convocat la naţionala de juniori a României Under 19) şi Ben Teekloh. Astfel, singura soluţie pentru a completa lotul, vine de la Farul II. „Este posibil ca sâmbătă să apară şi jucători de la echipa a doua pentru că am rămas puţini. Referitor la cei şase jucători excluşi din lot. Am discutat acest lucru cu ei şi le-am explicat că nu i-am adus eu şi nu puteam să-i dau eu afara. Este decizia clubului", a declarat directorul tehnic al Farului, Dennis Şerban. Deşi sunt cu salariile neplătite de câteva luni şi ameninţaţi de către conducere că vor fi amendaţi, Şerban spune că va încerca să-şi mobilizeze jucătorii pentru a nu se face din nou de râs în campionat: „Sper sa mobilizez jucătorii, pentru că nu mă gândesc să ne facem de râs în continuare. Vrem să câştigăm şi să dăm tot ce putem. Cine nu e conectat, mai bine să nu intre pe teren. Am stat de vorbă cu acţionarii şi mi-au spus că vor da sancţiuni din cauza rezultatelor proaste şi nu am pus accent pe asta pentru că erau şi alte probleme de contracte înaintea sancţiunilor. Astfel, am discutat mai întâi despre contractele lor. Oricum, responsabilitatea mea este să antrenez lotul pe care îl am la dispoziţie şi să pot să-i aduc la fiecare meci la maxim de posibilităţi". În altă ordine de idei, ieri, era anunţată şedinţa în urma căreia trebuia să se stabilească amenzile pentru jucătorii care au evoluat ultimele două partide, însă până la închiderea ediţiei aceasta nu a mai avut loc. După 26 de etape, Farul ocupă un dezamăgitor loc 8, la nouă puncte distanţă de locurile care asigură promovarea în Liga I. Nici adversara constănţenilor, Dinamo II, nu este într-o situaţie prea fericită. Echipa bucureşteană este cu un pas în eşalonul al treilea, clasându-se pe locul 15, la opt puncte distanţă de locurile care o salvează de la retrogradare. Partida dintre FC Farul şi Dinamo II este programată sâmbătă, pe stadionul Farul, de la ora 13.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii