Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia Boxerii de la CS Medgidia, medalii la Cupa Litoral (GALERIE FOTO)

ro

19 Jun, 2023 11:28 1362 Marime text


„Cupa Litoral“ la box, întrecere rezervată categoriilor cadeți, juniori, tineret și seniori, s-a desfășurat la Mangalia, în Piața Republicii, în fața Casei de Cultură din municipiu.

Competiția a fost organizată de Asociația Club de Box Litoral Mangalia, împreună cu Federația Română de Box, și a fost finanțată de Consiliul Județean Constanța, în cadrul Programului „Sportul pentru toți“ și cofinanțată de Primăria municipiului Mangalia.

La competiție au urcat în ring și boxerii de la CS Medgidia (antrenor, Calu Mustafa), care au urcat de opt ori pe podium, cucerind două medalii de aur, trei de argint și trei de bronz, astfel: Baram Cherim, Andrei Crăciun – locul 1, Emir Cherim, Leonard Buză, Galip Cam – locul 2, Denisa Militaru, Mihai Sandu și Cristian David – locul 3.

Clubul Sportiv Medgidia se bucură de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.    

Boxul a fost «rege» în aceste zile la Mangalia. În competiția care a durat 5 zile, copiii de la CS Medgidia au luptat rând pe rând pentru a-și învinge adversarii, ambiția lor fiind cheia pentru succesul obținut, este mesajul de pe pagina de Facebook a CS Medgidia.


Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:

 
Mangalia
Celebrul Francisc Vaștag, invitat special la „Cupa Litoral“ la box
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii