Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Macedoneanul Boban Nikolov şi salvadorianul Nelson Bonilla i-au cântat şi i-au urat lui Hagi în aromână (galerie foto + video)

ro

06 Feb, 2015 00:00 3309 Marime text
Jucătorii echipei de Liga 1 FC Viitorul, micii jucători de la Academia „Hagi“, oficialii, antrenorii şi ceilalţi angajaţi de la Academie, precum şi membrii familiei lui Gică Hagi i-au făcut „Regelui“ mai multe surprize, ieri, cu ocazia împlinirii de către acesta a vârstei de 50 de ani. În mai multe filmuleţe, postate pe site-ul oficial al Academiei „Hagi“ ori pe pagina de Facebook, apropiaţii lui Hagi i-au transmis acestuia mesaje de felicitare, unele inedite, ori i-au cântat „La Mulţi Ani!“.

„Pentru că astăzi este o zi specială, ne-am gândit să îţi facem câteva urări, care să îţi meargă la suflet.“ Aşa începe înregistrarea din ţară, în care, după ce mai mulţi tineri jucători îi urează cele cuvenite lui Hagi, cei de la „Academia Hagi“ prezintă, rând pe rând, 50 de mesaje, scrise pe hârtii format A4, ultimele trei fiind cele ale fiului lui Hagi, Ianis („Aceeaşi putere de muncă“), soţiei „Regelui“, Marilena („Te iubim“), şi fiicei acestuia, Kira („La Mulţi Ani, tati!“). „Împliniri“, „Victorii multe“, „Harnic Antrenor Geniu Important 50 La Mulţi Ani“, „Multă sănătate“, „Minte la fel de limpede“, „Fericire“, „Multe satisfacţii“, „Titluri multe“, „Mulţi internaţionali“, „Succes pe toate planurile“, „Beneficii“, „Bucurii“, au fost alte mesaje. La final, strânşi în grup, copii şi adulţi, strigă într-un glas „la Mulţi Ani, Gică Hagi!“.

În Antalya, unde se află în cantonament, jucătorii Viitorului au filmat şi ei un material, mesajul fiind: „Azi nu este o zi ca oricare, ci una în care o legendă a sportului mondial împlineşte o frumoasă vârstă. Sărbătorim un om care, la vârsta de zece ani, intra pe poarta mare la curtea regelui fotbal. Avea să-l slujească de nota zece, purtând cu succes pe tricou acelaşi pretenţios număr. Muncă extenuantă, sacrificiu, renunţări, îndârjire, forţă, tenacitate sunt doar câteva dintre atuurile care au completat, împreună cu talentul dat de divinitate, cariera şi destinul celei mai mari stele a fotbalului românesc. Cu toţii ne folosim de prilejul oferit de această zi unică pentru a vă ura, domnule Gică Hagi, cel care ne sunteţi părinte, prieten, frate sau profesor, un sincer La Mulţi Ani, plin de sănătate, inspiraţie, visuri împlinite şi noroc“. Din film lipsesc Cristian Manea, Florin Tănase (convocați la Naționala mare), respectiv Ianis Hagi, Carlo Casap și Florinel Coman (selecționați la reprezentativa de până în 17 ani a României).

În plus, mijlocaşul macedonean Boban Nikolov a ales să-i cânte lui Gică Hagi, alegând varianta aromână a melodiei „Mulți ani trăiască!“. Iar atacantul salvadorianul Nelson Bonilla a avut o urare pentru Gică Hagi în aromână!

Tortul a purtat însemnele echipei Galatasaray

Gică Hagi şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de familie, de jucătorii de la Viitorul, de staff-ul tehnic şi administrativ la complexul hotelier „Rixos” din Belek. Tortul a purtat însemnele lui Galatasaray Istanbul, drept recunoaştere pentru întreaga activitate a „Regelui” în tricoul formaţiei turce. Hagi a primit şi un buchet de flori în culorile Galatei, roşu şi galben.

Mesaj şi de la Simona Halep 

Ieri, a postat un mesaj pe Facebook şi Simona Halep. „Astăzi, omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe, să încerc mereu mai mult și să reușesc în ceea ce fac împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani! Îi doresc multă sănătate și să fie fericit alături de cei dragi lui. La mulți ani, Gheorghe Hagi!“, a scris Simona.
 
Sursa foto şi video: Academia Hagi



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii