Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024

ro

06 Apr, 2024 21:33 804 Marime text

Luptătoarea  Andreea Ana, de la CSA Steaua București, dar originară din Mangalia, acolo unde a fost inițiată în lupte, iar apoi lansată în performanță de Marian Oancea, continuă rezultatele de vârf pe plan internațional, ea obținând calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris din acest an!

Andreea Ana (categoria 53 kg) este prima luptătoare din România care obține biletele pentru JO 2024.

Sportiva noastră a obținut la Baku calificarea în finala Turneului Preolimpic European și implicit biletele pentru Paris, după ce a învins-o pe Wendle Anika (Germania) printr-o dăruire exemplară, scor 5-4. O nouă performanță ce îi încununează talentul, munca și sacrificiile, iar nouă ne aduce o satisfacție deplină. Felicitări, Andreea - noul membru Tema România! Felicitări antrenorilor Andriy Stadnik, Marin Filip, Carp Fănel precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și parcursul ei. Hai, România!, este mesajul Federației Române de Lupte.

 
Andreea Beatrice Ana, care, în luna februarie a acestui an, a cucerit al treilea titlu consecutiv de campioană europeană (CE 2022 Budapesta, CE 2023 Zagreb, CE 2024 București!), va bifa a doua participare la Jocurile Olimpice, după ediția Tokyo 2021.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte)
 
Citește și:


Lupte
Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța, medaliat la Europene. Andreea Ana, pentru a treia oară la rând campioană continentală! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii