Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru promovare continuă Sâmbătă, SSC Farul joacă la Constanţa cu Metalul Buzău, iar Progresul 1944 Spartac - la Cernavodă

ro

25 Apr, 2018 00:00 3162 Marime text
SSC Farul Constanţa continuă în acest weekend lupta pentru promovarea în Liga a 2-a de fotbal. Pe primul loc în clasamentul seriei secunde a Ligii a 3-a, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei secunde, Progresul 1944 Spartac, formaţia de pe litoral joacă sâmbătă, 28 aprilie, pe stadionul „Farul“ din Constanţa, cu Metalul Buzău, în etapa a 22-a a campionatului, vizând victoria, dar sperând şi ca Progresul să se încurce în deplasarea, din aceeaşi zi, de la Cernavodă.
 
Progresul 1944 Spartac deţine avantajul rezultatelor directe (7-0 la Bucureşti, 1-1 la Constanţa), astfel că singura şansă a „marinarilor“ de a promova este să câştige toate meciurile până la final, iar echipa din capitală să se împiedice undeva. Meciul SSC Farul - Metalul Buzău (locul 5) se joacă de la ora 17.00, la fel ca meciul de la Cernavodă. Biletele de intrare la meciul de pe „Farul“ au fost puse în vânzare de ieri. Biletele se găsesc la secretariatul clubului, de la stadionul „Farul“ (minihotel, etajul 1), în intervalul orar 10.00 - 15.00, la Doraly Mall (etajul 1, stand 171), în intervalul orar 10.00 - 19.00, iar joi şi vineri, se vând şi la standul SSC Farul din Centrul Comercial VIVO! Constanţa (Maritimo), între orele 15.00 şi 20.00. Preţul unui bilet este de 5,00 lei, acces general, iar copii cu vârsta sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită. În ziua meciului, va exista un punct de vânzare unic, în faţa tribunei oficiale a stadionului „Farul“ (acces din Strada Primăverii).
 

Extragerea biletelor câştigătoare

 
Accesul suporterilor se va realiza începând cu ora 15.00, exclusiv dinspre strada Primăverii, după cum urmează: la Tribuna A - prin cele două intrări, de o parte şi de alta a Tribunei oficiale; la Peluza Sud - prin poarta de acces situată la baza stâlpului de nocturnă cel mai apropiat de tabela de marcaj. Pentru a evita aglomeraţia, spectatorii sunt invitaţi să se prezinte la stadion cel puţin cu o oră înainte de startul partidei, pentru derularea procedurilor de control corporal sumar şi verificare a documentelor de acces. Cei care vin la meci trebuie să păstreze biletele, întrucât, după cum au precizat organizatorii, „luni, 30 aprilie, va fi efectuată extragerea celor 11 serii de bilete câştigătoare, iar 11 dintre dumneavoastră vor avea ocazia de a participa la un meci amical 11 contra 11, în compania unei echipe formată din componenţii staff-ului tehnic al SSC Farul şi foşti fotbalişti farişti“.
 

„Promovăm împreună!“

 
„Păstraţi curăţenia! Vă rugăm să respectaţi munca suporterilor şi voluntarilor care au participat la ecologizare. Evitaţi, pe cât posibil consumul seminţelor, iar la plecare, depozitaţi deşeurile în sacii de gunoi care vor fi puşi la dispoziţia dumneavoastră. Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale reprezentanţilor firmei de pază! Vă reamintim că accesul în arenele sportive cu recipiente din sticlă sau plastic, indiferent de conţinutul acestora, este interzis de legislaţia în vigoare. Vă asigurăm că ţâşnitorile existente în toate sectoarele sunt în stare de funcţionare! Vă mulţumim pentru înţelegere! Promovăm împreună! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, li s-au mai adresat spectatorilor cei de la SSC Farul.
 

O deplasare de peste 1.500 de kilometri

 
Echipa constănţeană îi invită pe microbişti să nu rateze partida de la finele acestei săptămâni, dând în acest sens un exemplu de devotament al fanilor. „2 mai 2009. Un mic grup format din şase suporteri farişti, printre care şi regretatul Bogdan «Fiare», a făcut deplasarea la Timişoara pentru a-şi susţine favoriţii în oraşul de pe Bega. O deplasare de peste 1.500 de kilometri dus-întors, care a durat mai bine de 36 de ore. De ce? Doar pentru că a jucat Farul! Pe 28 aprilie, nu uitaţi să includeţi planurile dumneavoastră pentru minivacanţa de 1 Mai şi o nouă întâlnire cu Farul! Ne vedem la stadion!“, spun fanii.
 

Celelalte meciuri şi clasamentul

 
Celelalte meciuri ale etapei se joacă după programul: vineri, 27 aprilie - CSM Rm. Sărat - Delta Dobrogea Tulcea, FC Voluntari II - CSM Olteniţa; sâmbătă, 28 aprilie - Victoria Traian - Înainte Modelu, Agricola Borcea - FCSB II şi Unirea Slobozia - Sportul Chiscani. Toate partidele încep la ora 17.00.
 
Clasament: 1. SSC Farul - 52p (73-20), 2. Progresul 1944 Spartac - 52p (65-21), 3. Axiopolis - 48p, 4. Unirea Slobozia - 44p, 5. Metalul Buzău - 43p, 6. FCSB II - 37p, 7. FC Voluntari II - 34p, 8. Înainte Modelu - 31p, 9. CSM Rm. Sărat - 24p, 10. Sportul Chiscani - 15p, 11. Agricola Borcea - 14p, 12. CSM Olteniţa - 13p, 13. Delta Dobrogea Tulcea - 10p, 14. Victoria Traian - 3p.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii