Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni, se joacă Farul Constanța - CFR Cluj Gheorghe Hagi - „Va fi un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat“ (VIDEO)

ro

22 Jan, 2023 15:17 2708 Marime text
 

Arena principală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, meciul Farul Constanța - CFR Cluj, primele două clasate în ierarhia Superligii.
 
Partida contează pentru etapa a 22-a a campionatului, prima din noul an.
 
Cele două formații sunt despărțite în clasament de numai un punct (45 - 44), iar, în tur, Farul s-a impus la Cluj-Napoca cu 3-1 (A. Pitu 35, L. Munteanu 63 și 88 / Malele 10 - penalty).  
 

Nu se putea mai bine decât să începem anul contra campioanei României. E un meci foarte greu. Întotdeauna, între noi au ieșit partide deosebite. Am câștigat și noi, și ei, fiecare de multe ori. Va fi o confruntare echilibrată, deschisă la orice. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Știm că adversarul e foarte bun, competitiv, și trebuie să ne ridicăm la înălțimea lui. CFR are mentalitatea de campioană, de învingătoare. Sperăm să fim mai iuți, iar strategia pe care am ales-o să ne ducă la succes. În noul an, obiectivul nostru principal e să continuăm ce am început în vară, încercând să câștigăm la fiecare meci cele trei puncte și să dobândim o mentalitate de învingători, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

 
Echipa de pe litoral nu se va baza la acest meci pe fundașul Mihai Popescu, suspendat.     

Partida a fost prefațată din partea Farului și de tinerii mijlocași Alexi Pitu și Constantin Grameni.

 

Va fi o partidă dificilă, un meci european, contra campioanei de anul trecut, dar suntem pregătiți. Venim după un cantonament reușit, în care ne-a ajutat și vremea. Cred că presiunea mai mare e pe CFR, care e campioana, dar și noi, fiind pe primul loc, trebuie să câștigăm fiecare meci. În tur, a fost un moment special pentru mine, primul gol pe care l-am marcat în prima ligă, și sper să înscriu din nou acum, a declarat Alexi Pitu.

 

Întâlnim campioana ultimilor ani și se anunță o partidă dificilă, dar sperăm ca meciulsă aibă același deznodământ ca la Cluj-Napoca și să câștigăm, pentru că avem mare nevoie de puncte. Noi nu am terminat anul așa cum ne-am dorit. Nu am câștigat în ultimele două meciuri de campionat, iar cu CFR am făcut egal în Cupă, așa că sperăm să începem anul cu dreptul. Iar apoi să acumulăm cât mai multe puncte. Ne bazăm mult pe sprijinul publicului, ca și până acum. Simțim suporterii aproape meci de meci, a spus și Constantin Grameni.


Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii