Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Farul Constanța întâlnește în Liga 1 Rapid București. Declarațiile lui Gică Hagi, Ionuț Larie și Romario Pires (galerie foto)

ro

28 Jul, 2021 13:22 4382 Marime text


 • După primele două etape ale sezonului 2020/2021, Farul și Rapid sunt neînvinse în Liga 1.

Farul Constanța susține vineri, 30 iulie, meciul din etapa a treia a Ligii 1, întâlnind în deplasare Rapid București, într-o întâlnire de tradiție din fotbalul românesc. 

Partida începe la ora 21.30 și se dispută pe Arena Națională din Bucurtești.

După două runde, Rapid, echipă nou promovată, se află pe locul întâi, cu șase puncte, după două victorii, în timp ce echipa de pe litoral ocupă poziția a cincea, cu patru puncte, având un egal și o victorie.  

Disputa de vineri este prefațată de Farul astăzi, iar mai jos urmăriți declarațiile lui Gică Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral. 




De asemenea, pe marginea partidei cu Rapid au vorbit și fundașul Ionuț Larie, căpitanul Farului, și mijlocașul Romario Pires. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii