Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Proiectul „Învățăm să fim campioni“ Farul Constanța, întâlnire cu elevii de la Liceul Teoretic „George Călinescu” (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

05 Dec, 2022 13:56 1912 Marime text
Proiectul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, derulat de Farul Constanța în partenereiat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, continuă. 

Astăzi, liderul din Superligă vizitează elevii de la Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța. 

Întâlnirea este ultima acțiune de acest gen a „marinarilor” din 2022. 

Participă din cadrul clubului: Alexi Pitu și Dina Grameni (jucători de la prima echipă), Patrick Dulcea, fotbalist din Academia Hagi, Adelina Voinescu (de la formația feminină a Farului) și Alexandru Mățel, team manager-ul primei echipe.

La acțiune participă și fosta legendă a clubului Ion Constantinescu, dar și directorul de marketing al echipei, Costin Mega. 

„Ne dorim sa fim prezenți în cât mai multe școli din mediul urban și rural cu acest proiect“ - a precizat Sorin Teodoreanu ofițer de presă al FC Farul Constanța

Acesta enumeră fotbaliști emblematici ai fechipei FC Farul Constanța precum Hagi, Petcu, Zicu sau Alibec. 

„Credem că școala este primul pas spre performanță și pentru alegerea unei viitoare cariere“ - a mai precizat Sorin Teodoreanu ofițer de presă al FC Farul Constanța. 

La întâlnirea de la Liceul „George Călinescu” a fost prezent și Gabriel Georgescu, inspector de educație fizică și sport de la Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Jucătorii înmânează directorului Liceului Teoretic G Călinescu Constanța un tricou semnat de ei și de Gheorghe Hagi. În plus, profesoara de educație fizică primește 3 mingi semnate. 

De asemenea, sunt date și 50 de bilete pentru meciul Farul CFR din Cupă de miercuri. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii