Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT FCSB a învins Farul Constanța în derby-ul care a încheiat etapa a patra din play-off (GALERIE FOTO)

ro

17 Apr, 2023 20:15 2286 Marime text


FCSB și Farul Constanța se întâlnesc în această seară, de la ora 20.30, la București, în partida care închide etapa a patra a turneului play-off din Superligă.

Farul Constanța este echipa care conduce în ierarhie, cu 39 de puncte, pe când FCSB ocupă poziția a treia, cu 34 de puncte.

Echipele de start:

FCSB (antrenor, Elias Charalambous): Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (cpt.), Ad. Șut, Edjouma - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman.

Rezerve: A. Vlad - Miculescu, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, A. Cordea.

Farul (antrenor, Gheorghe Hagi): Aioani - Boli, Larie (cpt.), Kiki, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni – Mazilu, Alibec, L. Munteanu.

Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, Marins Silva, Băluță, N. Popescu, Sali, Casap, Mateus.
 
Partida se dispută pe Arena Națională din București, luni, 17 aprilie, de la ora 20.30.
 
În sezonul regular, „marinarii“ au câștigat ambele meciuri cu FCSB: 3-1 la Ovidiu și 3-2 în capitală. Partida din București a avut un final incendiar, Farul marcând golurile 2 și 3 în minutele 90+5 și 90+6!   

Clasament play-off:
  1. Farul Constanța – 39p
  2. CFR Cluj – 38p 
  3. FCSB – 34p
  4. Universitatea Craiova – 32p
  5. Rapid – 28
  6. Sepsi OSK – 24p.
UPDATE:

Meciul a început, se joacă pe ploaie.

UPDATE:

Ritmul este alert, cu ocazii de ambele părți. În minutul 12, Grameni a ratat din careu, dar fusese ofsaid, iar la cealaltă poartă Șut trage, iar Aioani acordă corner.  

UPDATE:

În minutul 35, FCSB deschide scorul, prin Compagno, din lovitură de la 11 m. 1-0 pentru gazde! Penalty-ul a fost scos de Tavi Popescu, faultat de Kiki în  careu. Aioani a fost aproape să apere, ghicind colțul și atingând mingea, dar balonul a intrat în poartă. 

UPDATE:

În minutul 41, Alibec trimite o bombă din afara careului, portarul Târnovanu respingând cu dificultate în corner. De cealaltă parte, Compagno nu-l poate învinge pe Aioani.    

UPDATE:

S-a terminat prima repriză, FCSB conduce cu 1-0.  

UPDATE:

A început repriza a doua. La pauză, Hagi operează trei schimbări, intră pe teren Casap, Băluță și Enes Sali. Au ieșit Grameni, Nedelcu și Louis Munteanu. 

UPDATE:

FCSB majorează rapid scorul, în minutul 46, prin Florinel Coman, care se descurcă foarte bine în careu. 2-0 pentru gazde!

UPDATE:

Farul reduce din handicap, prin Enes Sali, în minutul 51. 2-1 pentru FCSB!
Gică Hagi face încă o mutare, Mihai Popescu în locul lui Boli, iar în minutul 58 Gustavo Marins îl schimbă pe Borza.

UPDATE:

Farul aleargă după egalare și deține inițiativa în meci, o presează pe FCSB și este periculoasă.   

UPDATE: 

În minutul 67, apar și la FCSB trei jucători noi pe gazon: Omrani, Cordea și Ovidiu Popescu. Ies Compagno, Tavi Popescu și Edjouma. În minutul 68, Dawa ratează din apropiere, după un corner.  

UPDATE:

Casap, de la Farul are o ocazie mare de a marca, dar trage peste poartă din careu.

UPDATE:

În minutul 81, o nouă schimbare la FCSB, Miculescu în locul lui Florinel Coman. 

UPDATE:

Ultima schimbare la FCSB, în minutul 88 iese Sorescu și intră Pantea. 

UPDATE:

Meciul s-a terminat, FCSB a învins cu 2-1, provocându-i echipei de pe litoral prima înfrângere din play-off. „Marinarii“ rămân însă pe primul loc în clasament, cu un punct în fața celei de-a doua clasate, campioana CFR Cluj, pe care o întâlnește în etapa următoare la Ovidiu. 

Top 3 play-off: 1. Farul - 39p, 2. CFR Cluj - 38p, 3. FCSB - 37p. 

UPDATE:

Formația noastră a pierdut primul meci din play-off, 1-2 în deplasare cu FCSB, dar rămâne pe primul loc în clasament și după etapa a 4-a a play-off-ului. Un meci în care Farul ar fi putut obține cel puțin un punct după aspectul general al meciului, pentru că «marinarii» au avut multe acțiuni periculoase din care ar fi putut marca și alte goluri, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

FCSB (antrenor, Elias Charalambous): Târnovanu - Sorescu (88 Pantea), Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma (66 Ov. Popescu) - Oct. Popescu (66 Cordea), Compagno (66 Omrani), Coman (81 Miculescu). Rezerve: Vlad - I. Cristea, Oaidă, Radaslavescu.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Kiki, Larie, Boli (51 M. Popescu), Borza (58 Gustavo) - Artean, Nedelcu (46 Băluță), Grameni (46 Casap) - Alibec, Munteanu (46 Sali), Mazilu. Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, N. Popescu, Mateus.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Farul Constanța

Citește și:

FCSB - Farul Constanța
Hagi - „Este o provocare mare pentru noi“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii