Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Campioana vs. liderul Superligii! Farul Constanța, învinsă de FCSB la Ovidiu, cu un gol în minutul 82. Ce a spus Hagi (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

31 Mar, 2024 20:19 1543 Marime text


Etapa a doua a turneului play-off al Superligii 2023/2024 programează astăzi, 31 martie 2024, pe stadionul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 21.00, meciul Farul Constanța - FCSB.

Este o partidă așteptată cu mare interes, între liderul clasamentului, cu 35 de puncte, FCSB, și campioana în exercițiu a României, Farul Constanța, care ocupă locul cinci, cu 25 de puncte.

Meciul se dispută cu casa închisă, ca de obicei la aceste întâlniri de la Ovidiu.

Ambele formații vin după victorii în prima rundă. FCSB a învins pe teren propriu ultima clasată, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu 2-1, pe când Farul a trecut cu același scor de Rapid București, în deplasare.

Echipele de start:

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo, Dussaut – Cr. Ganea, Queiros, Grameni (cpt.) – R. Deaconu, L. Munteanu, I. Cojocaru.

Rezerve: Mușat, Boli, Kiki, Dănuleasă, Grosu, Nedelcu, Casap, Budescu, N. Popescu, Stoian, Rivaldinho, Grigoryan.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) – Radaslavescu, Băluță, F. Coman.

Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, M. Toma, Alhassan, D. Popa.

UPDATE:

Lovitura de start simbolică este dată de gloria faristă Dumitru Caraman, care a fost însoțit pe teren de fiul său, Costin Caraman, și el fost jucător al Farului. Meciul a început.   

UPDATE:

În primele trei minute, Farul și-a creat deja două mari ocazii, prin Ionuț Cojocaru și Grameni! Portarul FCSB a intervenit de fiecare dată salutar!

Fanii Farului au creat o coregrafie specială și fac spectacol în peluză! 

UPDATE:

În minutul 28, FCSB a efectuat prima schimbate de jucători, Radaslavescu i-a lăsat locul în teren lui Octavian Popescu. În drumul spre marginea terenului, tânărul Radaslavescu, fost jucător la Farul, a fost încurajat de mai mulți coechipieri.

UPDATE:

În minutul 35, FCSB a avut o ocazie bună, prin Tavi Popescu, dar oricum se indicase ofsaid. 

UPDATE:

În minutul 41, Băluță a tras periculos, dar Buzbuchi a respins. Pe parcursul reprizei, Băluță a avut și un diferend verbal cu câțiva spectatori de la tribuna a II-a, cărora le-a făcut semn cu degetul la gură să tacă.  

UPDATE:

S-a încheiat prima repriză, scorul este egal, 0-0.

UPDATE:

A început repriza a doua. La FCSB, s-a operat a doua schimbare, din minutul 46 Antwi joacă în locul lui Crețu. 

UPDATE:

În minutul 52, Farul face prima schimbare, Grigoryan în locul lui Deaconu. Un minutul mai devreme, campioana avusese prima ocazie a reprizei, Ganea trăgând periculos din afara careului. 

UPDATE:

În minutul 57, încă o schimbare la FCSB, Dawa în locul lui Ngezana, care s-a accidentat. Mai devreme, FCSB fusese aproape de autogol, tocmai prin Ngezana!  

UPDATE:

Meciul se joacă pe contre, ambele echipe ratează, De la FCSB Tavi Popescu nu îl poate învinge pe Buzbuchi din poziție foarte bună, în minutul 61!

UPDATE:

Mare ocazie a Farului în minutul 68, cap Louis Munteanu din apropiere, portarul respinge! 

UPDATE:

Grigoryan face un meci foarte bun, e motorul acțiunilor ofensive ale Farului. În minutul 72, Louis Munteanu ratează o nouă ocazie pentru Farul!

UPDATE:

Altă schimbare la Farul, în minutul 75: Boli în locul lui Gustavo. În minutul 77, de la FCSB ies Băluță și Lixandru și intră Miculescu și Baba Alhassan. 

UPDATE:

În minutul 81, o minge este deviată periculos de un fundaș farist spre poarta lui Buzbuchi. În minutul 82, FCSB deschide scorul, prin Șut, în urma unui corner. La Farul intră pe teren Budescu, Nedelcu și Rivaldinho. Trei schimbări, în minutul 83. 

UPDATE:

De la margine se arată patru minute de prelungire. 

UPDATE:

Meciul s-a încheiat, FCSB a câștigat cu 1-0! Scorul final este însă nedrept, „marinarii“ ar fi meritat să câștige, la câte ocazii au avut. Farul a fost echipa mai bună în acest meci. 

Farul a pierdut, scor 0-1, meciul cu FCSB de pe teren propriu, însă după o partidă în care a fost clar echipa mai bună și ar fi meritat să câștige. Chiar dacă a avut în față liderul clasamentului și principala candidată la titlu din acest sezon, Farul a dictat ritmul încă din start, iar ocaziile foarte bune la poarta lui Târnovanu nu au întârziat. Portarul bucureștenilor a prins însă o zi mare, iar în final FCSB a marcat singurul gol al partidei prin Șut. Farul rămâne din acest meci, din păcate, numai cu jocul din nou foarte bun, care oferă însă încredere pentru rezultatele dorite în următoarele meciuri din play-off, se arată pe site-ul oficial al echipei de pe litoral.

 
Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - M. Popescu, Larie, Gustavo (75 Boli), Dussaut - Grameni, Queiros (82 Nedelcu), Ganea - Deaconu (52 Grigoryan), L. Munteanu (82 Budescu), Cojocaru (82 Rivaldinho). Rezerve: Mușat - Kiki, Dănuleasă, Grosu, Casap, N. Popescu, Stoian.

FCSB (antrenor Elias Charalambous): Târnovanu - V. Crețu (46 Antwi), Ngezana (57 Dawa), Chiricheș, Radunovic – Lixandru (77 Baba Alhassan), Șut, Olaru - Radaslavescu (27 Oct. Popescu), A. Băluță (77 Miculescu), Coman. Rezerve: Udrea, Vlad - Pandele, Toma, Andronic.

Am făcut ce trebuia, am jucat foarte bine, dar nu am marcat și nu ne-am atins astfel obiectivul de a câștiga. Meritam să înscriem de cel puțin trei ori. FCSB a fost periculoasă la fazele fixe. Nimeni nu e fericit în vestiar, e greu de acceptat ce s-a întâmplat. Dar rămânem cu lucrurile bune, echipa a avut o evoluție bună și suntem acolo, ne batem la cupele europene, a declarat la final Gheorghe Hagi.   



Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - FCSB
Hagi - „Pentru noi, doar victoria contează. Încercăm să facem un meci complet“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii