Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Text CSM Constanța, show de baschet cu echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu, MK All Stars (FOTO+VIDEO)

ro

29 Mar, 2024 16:33 810 Marime text



Comunitatea baschetului din Constanța a avut parte din nou de un meci eveniment!

Astăzi, 29 martie 2024, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, formația de Liga 1 CSM Constanța a întâlnit, într-o partidă amicală internațională, MK All Stars, echipa militarilor americani de la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu.

„Un meci-spectacol pentru comunitatea noastră, mare iubitoare de baschet. Intrarea va fi liberă și toți iubitorii de baschet sunt așteptați la Sala Sporturilor!“, a fost mesajul CSM Constanța.

UPDATE1:: Din tânără echipa constănțeană pentru acest meci demonstrativ fac parte și trei jucătoare ale clubului, junioare, toate de mare perspectivă.

Formatia CSM Constanța e alcătuită din: Erik Began, Anisia Cain, Amira Bou-Chedid, Irina Macovei, Davide Mihai, Sergiu Drăghici, Luca Moroșan, Rareș Croitoru, Andrei Dobre, Andrei Constantin, Sebastian Ciulin, Andrei Paloși, Cezar Unitu, Vlad Ichim, Rareș Dumitrescu și Andrei Călinescu. Antrenori, Norbert Kovasch și Alina Șerban

UPDATE 2: Partida a început.

Atmosferă frumoasă în Sala Sporturilor, cu faze spectaculoase, muzică, urale din tribune, dar și cu un grup de majorete prezente pe margine.

Micuțele majorete sunt sportive la secția de gimnastică aerobică a CSM Constanța, coordonate de Nicoleta Avram.

UPDATE 3: CSM Constanța a încheiat primul sfert în avantaj, scor 17-16.

UPDATE 4:  La pauza, după două sferturi, MK All Stars e în avantaj cu 31-26. Militarii americani au câștigat sfertul doi cu 15-9.

La pauză, jucătorii de la CSM Constanța au aruncat tricouri în tribună, pentru fani.

UPDATE 5: Partida demonstrativă s-a încheiat cu scorul de 58-54 în favoarea echipei militarilor americani.

Un meci agreabil, care și-a atins scopul!

A fost ziua baschetului, a distracției și a comuniunii!
 
CSM Constanța a răspuns invitației lansate de partenerii americani de la Baza NATO “Mihail Kogălniceanu” pentru un meci amical în Sala Sporturilor, iar comunitatea iubitorilor de baschet din Constanța s-a bucurat de un eveniment special, cu voie bună, muzică, giveaway-uri pentru oaspeți și reprezentații oferite de majorete la pauze.
 
Copiii s-au distrat și s-au bucurat de baschet, acest limbaj universal care unește oamenii.
 
Spectacolul a fost prezent sub cele două panouri, iar MK All Stars, echipa militarilor americani, a câștigat în cele din urmă cu 58-54, împotriva ineditei echipe aliniate de CSM Constanța Liga1 Stars, din care au făcut parte și băieți și fete din pepiniera clubului nostru.
 
“Next Generation” CSM Constanța a făcut spectacol alături de prietenii americani!
 
Come on, USA! Hai, Constanța! Hai, România!, a fost mesajul CSM Constanța.

 
Ziua de baschet este completată, de la ora 19.00, tot în Sala Sporturilor, de meciul dintre echipele feminine CSM Constanța și CSM Târgoviște.
CSM Constanța continuă lupta pentru titlu în Liga Națională. Formația joacă pe teren propriu cu CSM Târgoviște primul meci din semifinala play-off, care se dispută după sistemul 3 din 5. 

Fetele de pe litoral, antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu, vor să repete evoluția din urmă cu două săptămâni, din finala Cupei României, când le-au învins pe dâmbovițence și au cucerit trofeul.
 

Meciul va fi LIVE pe pagina de Facebook CSM Constanța Baschet, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRB TV.

Sursa foto: ZIUA de Constanța





Citește și:
Un nou meci eveniment
CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii